Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У цивільної дружини загиблого в крові був алкоголь: нові подробиці резонансної стрілянини у Дніпрі

У  цивільної дружини загиблого в крові був алкоголь:  нові подробиці резонансної стрілянини у Дніпрі

Вчора телеглядачі побачили фінальний випуск двохсерійного розбору резонансної історії про стрілянину в Дніпрі, яка в кінці літа шокувала країну.

29 серпня на вулицях міста патрульні поліцейські зупинили автівку, яка порушила правила дорожнього руху. Порушники відмовились співпрацювати з поліцейськими, чинили опір та навіть напали на поліцейських. З камер відеоспостереження стало відомо, що за кермом автівки був чоловік, але коли поліцейські підійшли до авто, за кермом сиділа дівчина. На відео з місця трагедії, яке було опубліковано у мережі в той день, видно, що поліцейські намагалися витягти з авто дівчину, яка кричала, що їй боляче та вона вагітна. Після цього чоловік напав на поліціянтів, а також завдав тілесних ушкоджень іншому поліціянту. В ході конфлікту чоловіка було застрелено. Поліцейський зробив 3 постріли, 2 з яких стали фатальними для водія. В машині також знаходилися діти 14 та 12 років і на свої очі побачили, як застрелили батька.

До студії проєкту завітала представниця ДБР, яка розповіла, що як у вбитого, так і у жінки, яка була за кермом автівки, в крові було знайдено чималу кількість алкоголю.

“Слідство дало інформацію про те, що напередодні вбитий випивав і після цього сів за кермо. Це підтвердили і діти, які знаходилися в авто, і цивільна дружина. Щодо самої цивільної дружини можу також сказати, що у неї в крові було знайдено 0,33 проміле алкоголю, що перевищує норму 0,2”, - каже представниця ДБР.
Команда проєкту “Говорить вся країна” побувала на засіданні суду та дізналася, чи вважає себе винним у скоєному поліцейський, який стріляв у чоловіка.

“Хочу наголосити на тому, що ті дії, які прописані у підозрі, я не вчиняв. Я виконував свою роботу і ніс свою службу виключно в межах порядку закону”, - сказав поліцейський на суді.

Після засідання у журналістів була можливість поспілкуватися з підозрюваним. Він каже, що не задоволений рішенням суду.

“Рішенням суду я не задоволений, тому що ті діяння, в яких мене звинувачують, я не вчиняв. Домашній арешт на даній стадії процесу є більш-менш адекватним рішенням”, - каже Звонков Єгор.
Прокоментувала стрілянину і напарниця поліцейського.

“Я і мій колега заступили на денне чергування. Під час патрулювання довіреної нам території було виявлено автомобіль чорного кольору, який рухався по проспекту і неодноразово порушував правила дорожнього руху. Нами було прийнято рішення про зупинку транспортного засобу. Підійшовши до автомобіля з водійської сторони, за кермом була виявлена жінка. Їй була роз’яснена причина зупинки та пред’явлена вимога продемонструвати водійське посвідчення. На що жінка сумбурно відреагувала та відмовилася показувати документи. В цей час з пасажирської сторони вийшов чоловік. Відносно працівників поліції він почав нецензурно виражатися, погрожувати та принижувати честь і гідність. Мною була надана законна поліцейська вимога покинути місце події згідно статті 36 закону про національну поліцію, та відійти на 20 метрів, аби не заважати роботі поліції. Чоловік її не виконав. З цього стало зрозуміло, що ніякого конструктивного діалогу побудовано не буде з учасниками події. Тому мій колега викликав додатковий екіпаж. Стосовно затримання жінки: чоловік також втрутився. Відносно працівників поліції він застосував фізичну силу, штовхав, брав на прийом “удушення” і всіляко перешкоджав дії”, - каже поліцейська.
Жінка також додала, що вбитий намагався заволодіти її зброєю.

“В момент, коли Сілогава вдарив мене в обличчя і я втратила рівновагу, він намагався заволодіти моєю табельною вогнепальною зброєю, після чого я вже почула постріли. Правомірно чи неправомірно мій колега використав вогнепальну зброю, встановить суд. Єдине, що я можу сказати з цього приводу, якби він не застосував зброю, то я би з вами зараз не розмовляла”, - каже поліціянтка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Хрисанф  (12.10.23 11:35): Не оправдывая погибшего:
Замечательная полицейская парочка.
Одна тащит женщину за ноги, второй стреляет в спину.
В спину!!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Георгий  (12.10.23 07:58): Пьяный за рулем - ПРЕСТУПНИК !!! КРАПКА ! Відповісти | З цитатою
Митяй  (11.10.23 14:47): Вообще вот эти цифры 0,2 или 0,33 промилле мне как земному человеку не понятны. Напишите эквивалент в водко-стаканах, чтобы понять насколько она пьяна. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вилен Ульянов  (08.10.23 23:28): Тут ещё непонятно. Жинка-татуировка распинается, что убитый намагався... Намагався заволодеть, намагався напасть, намагався провоцировать... Одни намагався. А изнасиловать там, или подсадить на иглу, как обычно проводят ИПСО в "Starlight Media" (холдинг телеканалов пинчука, таких как СТБ, ICTV, 11 канал) против неугодных - не намагався? Или ещё всё впереди?

П.С. Ничего, уже и сталинские времена переплюнули по числу запретов,скоро вообще по струне ходить будем. Хвалим "доблестных стрелков" и дальше.
Відповісти | З цитатою
Вилен Ульянов  (08.10.23 23:20): Ничего, скоро не только алкоголь найдут, а ещё и "порностудию" и раскроют, что она совращала несовершеннолетних, и была наркоманкой, содержала наркопритон. На что только не пойдут пинчуковские социальные инженеры, чтобы сбить градус сочувствия у людей, которые всё понимают. Уже ток-шоу снимают, где глотка Суханова орёт о том, что "надо сначала подчиниться, потом смириться и утереться" ... Відповісти | З цитатою
Оо  (05.10.23 13:31): В США застрелили бы и эту овцу в машине. Пока такие бьlдлородители, которые воспитывают таких бьlдлодетей, не поймут как себя надо вести, будут такие происшествия. Предлагаю создать колонии семейного типа, такие бьlдлосемейки сажать туда всех вместе, перевоспитывать общественно полезным трудом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Не верю...  (05.10.23 12:33): Эта передача сплошной спектакль.
Конечно же нужен козёл отпущения и он уже найден.
Уже и алкоголь в её крови обнаружили...даже не сомневался в этой ситуации,что так и будет.
Позже скажут,что в вещах детей траву обнаружили.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
"Я и мой коллега"  (04.10.23 22:54): Затравят женщину, покойного её мужа уже обгадили, теперь за женщину взялись, бабу-полицайку уже жертвой сделали, убийца-полицай будет оправдан и сделан гЭроЙЭм...
Не забудьте удалить мой комментарий, он же не в поддержку мусоров-убийц.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
шут  (04.10.23 19:28): Не много ли внимания алкогольной парочке? ЗВОНКОВ--молодец!!!1 Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Валерий  (04.10.23 18:51): Убитый унижал девичью честь и достоинство, пытался овладеть, препятствовал действию законному на удушение, сказала пострадавшая полицейская об Силогаве. Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті