Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
22:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Це визнання нашого внеску в оборону країни», – командування про перейменування вулиці на честь 128-ї Бригади Тероборони

«Це визнання нашого внеску в оборону країни», – командування про перейменування вулиці на честь 128-ї Бригади Тероборони

Командування 128-ї Бригади Тероборони подякувало рідному місту за підтримку і допомогу.

Сьогодні сесія міськради перейменувала вул. Курчатова у вул. 128-й Бригади Тероборони.

«Перейменування вулиці на честь 128-ї Бригади Тероборони – це визнання нашого внеску в оборону країни. Це дніпровська бригада, формувалася вона у Дніпрі, і 90 % бійців звідси. Ми вдячні міській владі, усім тим, хто нас підтримував увесь цей час і продовжує це робити. Ми відчуваємо, шановні містяни, вашу підтримку і довіру. Це додає сил і впевненості у бою за рідну землю», – підкреслив заступник командира 128-ї Бригади Тероборони з морально-психологічного забезпечення Сергій Слодзик.
Він подякував міській владі за підтримку і надану допомогу.
«За проявлену мужність та героїзм близько 1 000 бійців і командирів бригади відзначені державними та відомчими нагородами. Окрема подяка міській владі за підтримку наших бійців та відзначення найкращих із них. За півтора року від Дніпровської міської ради було вручено близько 300 відзнак «Захиснику Вітчизни». А ще більше ніж 200 грамот та подяк. Із перших днів війни відчували неабияку підтримку міста. Міський голова Борис Філатов неодноразово привозив нам цінні дарунки. Це і позашляховики, багато квадрокоптерів. А ще була допомога будівельними матеріалами та багато чим іншим, що дозволило нам підвищувати бойову ефективність у знищенні ворога», – сказав Сергій Слодзик.
Також він додав:
«Наші батальйони спинили ворога навесні торік на межі Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей. Бригада брала участь в операціях зі звільнення Харківщини, Луганщини, обороні Вугледара, Донецької області. Нині усі підрозділи бригади беруть активно участь у звільненні нашої землі від окупантів. Лише за останні чотири місяці військовослужбовці 128-ї окремої Бригади Територіальної оборони знищили понад пів сотні одиниць ворожої техніки та близько 500 живої сили ворога».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті