Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вереснева презентація Apple: все, що ми очікуємо побачити

Вереснева презентація Apple: все, що ми очікуємо побачити

WWDC, що пройшла в червні, стала, мабуть, найамбіційнішим заходом компанії за останні роки. Проте найбільший резонанс серед споживачів викликає осінній захід, який відбудеться 12 вересня. Напередодні цієї події ми підготували список прогнозів про те, які продукти можна очікувати від Apple.


iPhone 15 і iPhone 15 Pro — 100%

Безперечно, головним анонсом майбутньої презентації стане серія смартфонів. Цього року Apple діятиме за тією ж схемою, що й минулого — очікується чотири моделі iPhone 15.

Нові пристрої порадують майбутніх власників безліччю нововведень:

  • камерою на 48 Мп та вирізом Dynamic Island у базових версіях;
  • перископічною лінзою Про Макс;
  • 8 ГБ ОЗП у Про-версіях;
  • USB-C замість Lightning у всіх моделях.

Очікується, що пристрої надійдуть у продаж у день презентації. В Україні можна буде купити Айфон 15 Про та Про Макс, а також базові моделі в перші тижні після анонсу.

Apple Watch Series 9 — 90%

Чутки про презентацію нової версії годинника ходять давно, і, ймовірно, вони виявляться правдивими. Однак користувачам Apple Watch варто стримати свої очікування.

Основна увага буде приділена новому чіпі S9, який базуватиметься на процесорі Apple A15. Очікується, що новинка запропонує покращену автономність та продуктивність, але не більше. Лінійка Watch Series 8 отримала безліч функцій, тому компанія прибереже нововведення для десятої ювілейної лінійки.

Apple Watch Ultra 2 — 60%

Оригінальний годинник став найінноваційнішим продуктом компанії минулого року. Watch Ultra відрізнялися міцністю, багатофункціональністю і припали до душі багатьом користувачам Apple Watch.

Однак годинник вийшли настільки вдалими, що його не так просто покращити. Звичайно, за деякими ключовими параметрами Ultra не дотягують до конкурентів від Samsung і Garmin, проте багато з них вирішується доопрацюванням операційної системи і не потребує апаратних змін.

AirPods — 40%

Минулого року Apple покращили свої фірмові вакуумні навушники через три роки після випуску першого покоління. З огляду на «розклад» компанії ми навряд чи побачимо третю ітерацію. Але існує велика ймовірність, що AirPods все ж таки потраплять на захід.

Можливо, компанія вирішить завершити перехід на USB-C, представивши актуальні AirPods у кейсі з універсальним роз'ємом. І це стане «фішкою» івента – компанія покаже, наскільки вигідно купити iPhone 15 Pro та нові навушники, оскільки їх можна заряджати одним кабелем.

Все, що потрібно від Apple - модернізувати зарядний корпус. Так уже було з першими та другим AirPods, які отримали «коробочку» з підтримкою бездротової зарядки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті