Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська фірма підсвітить Балі

|«« «« »» »»|

Майстри з фірми "Експолайт" свій черговий проект реалізують на всесвітньо відомому курорті, на острові Балі в Індонезії.

Міський сайт регулярно розповідає про нові проекти цієї фірми. Незважаючи на Велику війну, дніпровські майстри світу реалізують нові проекти підсвічування по всьому світу.

Черговий проект буде втілено на відомому курорті Балі.

Про це арт-директор фірми "Експолайт" Микола Каблука розповів:

«НАРЕШТІ! ЗУСТРІЧАЙТЕ УНІКАЛЬНИЙ СВІТИЛЬНИК, ЯКИЙ НЕ МАЄ АНАЛОГІВ У СВІТІ!

Нашу захопленість світлом не зупинити! Ми продовжуємо йти вперед та створювати власні світлові продукти з багатьма технологічних елементів та функцій, які ніде більше не виробляються.

Цього разу в новій екзотичній локації.

Спеціально під великий проєкт на Балі, а також для приватного проєкту в Ризі, від нашого бренду Expolight ми розробили компактні світильники на штативі для ландшафтного освітлення.

Він виготовлений повністю з корабельної нержавіючої сталі, щоб його не роз’їдала морська сіль, яку, наприклад, не переживе китайська версія.

Щоб не зашкодити природнім біоритмам джунглів та людей в екопоселенні, ми налаштовуємо складну логіку димування світильника. На базі складної системи автоматизації, стовпчики професійно димуються по лінії доріжок, де проходить людина, і світло не заважає комахам.

Завдяки тому, що у нас в команді є інженери, конструктори, власна лабораторія та пристрасна захопленість, такого складного, в першу чергу по технології світла, ландшафтного стовпчика немає у жодного виробника в світі.

Приємно, що українське виробництво добирається навіть у такі далекі куточки нашої планети, як Балі. Дуже вже хочеться поділитися деталями цього проєкту, який просто фантастичний!».

Фото зі сторінки Миколи Каблуки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Цікаво  (13.09.23 05:51): Як вони виїжджають за кордон? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті