Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сучасні кабінети лікарів та інклюзивність. У Дніпрі цьогоріч відремонтували 9 амбулаторій

|«« «« »» »»|

У Дніпрі триває модернізація міських медичних закладів. В одній з амбулаторій на лівому березі щойно завершився ремонт.

У закладі оновили кабінети лікарів, коридори та вхідну групу. Також зробили пандус, тактильну плитку і повісили таблички зі шрифтом Брайля для пацієнтів із вадами зору. Чергова по місту Олександра Бодня завітала до амбулаторії, аби перевірити якість виконаних робіт.

«Це невелика амбулаторія. Тут працюють 5 сімейних лікарів. До цього в закладі робили лише часткові поточні ремонти. Наприклад у 2015 році замінили вікна. У 2018-му – зробили поточний ремонт у коридорі. Зараз ми провели поточний ремонт всього поверху. Ми почули від медичного персоналу, пацієнтів, що всім сподобався ремонт. Я теж задоволена обсягом проведених робіт», – зазначила Олександра Бодня, заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР.

У цій амбулаторії обслуговуються майже 6 тисяч пацієнтів, з них 230 – ВПО. З початком осені до закладу почало звертатися більше людей, розповіла лікарка Маргарита:

«Приходять батьки, які згадують, що не принесли до школи довідку про щорічний профілактичний огляд. Також поступово настає сезон вірусних захворювань. Щодня до мене приходить близько 30 пацієнтів».

Друга точка інспекційного об’їзду – інша амбулаторія, в якій ремонт ще триває. Втім більша частина робіт уже виконана. Замінено комунікації водопостачання та водовідведення, радіатори опалення, вікна. Оновлено стіни, стелю та підлогу. Також зроблено нову проводку та встановлено прилади освітлення. Усі роботи планують завершити до кінця року.

«Ми не зупиняємось та продовжуємо ремонтувати наші центри медико-санітарної допомоги, амбулаторії та міські лікарні. Ремонт у цьому закладі почався 2 місяці тому. Роботи проводяться на третьому та четвертому поверхах будівлі. Триває оновлення кабінетів сімейних лікарів та вузьких спеціалістів. Ремонт зараз на фінішній прямій, залишилось зробити лише стелю у деяких кабінетах», – підсумувала Олександра Бодня.

З початку цього року у Дніпрі відремонтували 9 амбулаторій.

Під час чергування Олександра Бодня також перевірила і укриття в амбулаторії. Висновок – сховище потребує ремонту. До оновлення адміністрація закладу спочатку має розробити технічну документацію. Чергова дала завдання керівництву привести укриття до належного стану.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (14.09.23 22:27): Теперь, если бы больше в этих красивых помещениях делали больше бесплатных анализов, процедур, осмотров узкими специалистами, то было вообще хорошо. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті