Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
19:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре состоялась премьера спектакля «Полон»

В Днепре состоялась премьера спектакля «Полон»

Актуальный спектакль, посвященный Большой войне, поставил патриотический театр «Арт-фронт».

Необычность новой постановки в том, что она идет в формате «Спектакль без барьеров». То есть, непосредственное участие в действе принимают и зрители.

Премьера нового спектакля состоялась в Днепровском Доме искусств, где о постановке рассказали  следующее:

«ПЕРЕД ПРЕМ'ЄРОЮ вистави без бар'єрів «ПОЛОН» патріотичного театру «Арт-фронт» у нашому Будинку мистецтв відбулася прес -конференція для журналістів . В ній взяли участь всі, хто працював над цією актуальною постановкою за мотивами книги Ігоря Михайлишина «Фуга «119. В тональності полону».

Не розкриваючи сюжету, автор ідеї постановки, керівник проєкту, актор і ветеран російсько-української війни Ігор Кирильчатенко наголосив на важливості подальшого опору російському агресорові,визволенню кожного,хто перебуває у полоні, шануванню пам'яті загиблих за Україну.

Ця вистава - наша пам'ять про Іловайську трагедію. Це наш біль, наш заклик до тих,хто продовжує ескалацію війни, хто веде «солодке життя» в ресторанах у той час,коли гинуть наші гідні сини на фронті,- сказав народний артист України Віктор Гунькін, виконавець однієї з ролей вистави. 

Режисер і сценограф постановки В'ячеслав Волконський дуже очікує на відгуки глядачів, адже саме діалог та зворотній зв'язок із ними - найважливіша оцінка для всієї творчої групи.

Молода акторка Анна Лисенко приїхала з Польщі,прийнявши запрошення взяти участь у цьому театральному проекті. І для неї,як і для ще одного актора - Олега Олексишина тема війни - це їхнє життя, їхня творчість сьогодні, необхідність висловити думки й переживання молодого покоління.

Наш Будинок мистецтв співпрацює із ГО «Патріотичний театр «Арт -фронт» вже тривалий час. На нашій сцені глядачі раніше побачили виставу «Нескорений», що мала неабиякий резонанс.

Нова прем'єра - вистава без бар'єрів «Полон» , сподіваємось, також стане резонансною подією у культурно -мистецькому житті Дніпра та України. Ми прагнули зробити все, аби творчий процес над створенням вистави відбувався якнайкраще.

Вистава створена за підтримки Українського Культурного фонду, Управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР та Будинку мистецтв».

Этот спектакль в Доме искусств (ул. Философская, 23) будет еще показан 4 раза в течение этого месяца - 5, 11, 18, 25 сентября. Начало – в 18.00. Вход – свободный!

Фото – Дом искусств. 






Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте