Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі фахівці Cлужби порятунку «101» проводять профілактичні інструктажі на тему безпеки на воді

У Дніпрі фахівці Cлужби порятунку «101» проводять профілактичні інструктажі на тему безпеки на воді

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності зможе надати допомогу тому, хто потрапив у біду.

Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

7-го серпня з метою попередження нещасних випадків серед дітей та дорослих на території Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро фахівцями Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області було проведено профілактичні інструктажі на тему безпеки на воді.

Рятувальники Служби порятунку «101» нагадали основні правила поведінки біля водойм. Категорично забороняється купання в нетверезому стані, відпочинок на воді (купання, катання на човнах) повинен бути тільки в спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. В технічних водоймах купання заборонене, відпочивати на воді у світлу частину доби. Не рекомендується купатися поодинці біля крутих, стрімчастих і зарослих густою рослинністю берегів. Не забувайте, що вода несе небезпеку, тому суворе дотримання правил відпочинку біля води збереже Ваше життя та здоров'я!

Кожний проінструктований отримав пам’ятку з правилами поведінки на воді.






Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (07.08.23 18:16): Есть такая поговорка: "тонут только те, кто умеет плавать". Смысл в том, что не умеющий плавать просто не лезет туда, где глубоко - поплескался у берега и хватит. Практически же все утонувшие - это именно те, кто умел хорошо плавать.

Любая неожиданность, любой испуг - например, резкая ямка там, где человек ожидал уже нащупать дно, коряга, удар рыбы - и человек может запаниковать с весьма трагическими последствиями. Не говоря уже о том, что можно запутаться в водорослях, которые проплывают в толще воды, или веревке, которую какой-то ..удак бросил в водоём, или судорога из-за перепада температуры воздуха и температуры воды - это вообще очень серьезная ситуация, которые могут привести к трагедии

Недостаточно уметь плавать, нужно ещё и вести себя так как если бы вы не умели плавать: осторожно и с перестраховкой на случай любых неожиданностей
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті