Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пенсіонер МВС узяв заручницю та підірвав гранату у пенсійному фонді у Марганці

Пенсіонер МВС узяв заручницю та підірвав гранату у пенсійному фонді у Марганці

Чоловік підірвав боєприпас, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження.

2 серпня біля 9 ранку на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зайшов до будівлі управління пенсійного фонду з гранатою в руках та взяв заручницю, погрожуючи підірвати боєприпас.

На місце події негайно прибули працівники поліції. В ході перемовин з поліцейськими він відпустив жінку, після чого підірвав боєприпас. В результаті вибуху чоловік отримав осколкові поранення. Поліцейські на місці надали йому домедичну допомогу. Інші люди не постраждали.

Зараз на місці події тривають слідчі дії. За вказаним фактом відкриті два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомив "Дніпро Оперативний. Війна", вибух влаштував пенсіонер МВС. Раніше марганчанин працював у правоохоронних органах. Він жалівся на дуже маленьку пенсію і вимагав її перерахунку. Не дійшовши згоди з робітниками фонду, пенсіонер відпустив заручницю та кинув гранату собі під ноги. З травмами чоловіка госпіталізувала швидка, його життю нічого не загрожує.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Наблюдатель  (02.08.23 15:31): Щось дуже дивно що у пенсіонера МВС маленька пенсія.
ПФ мабуть не врахував хабарi при розрахунку його пенсії. )))
Відповісти | З цитатою
мда...  (02.08.23 14:50): сотрудники МВД выходят на пенсию в 45 лет. И пока работяги корячатся до 65-70 лет, многие не доживают, а если и доживают, то получают мизерную пенсию, сотрудник МВД получает от 8.5 тыс грн в месяц. Прямо бедные и несчастные. Страдают с 45 лет на пенсии, получая в четыре и более раз больше пенсионера Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті