Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У лікарні Мечникова впроваджують нові технології задля лікування інсультів

У лікарні Мечникова впроваджують нові технології задля лікування інсультів

За останній рік кількість операцій на судинах головного мозку при інсультах та пораненнях у Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова зросла майже в 3 рази і є найбільшою серед усіх клінік України!

Щодня у лікарні Мечникова рятують наших воїнів та мирних людей, які постраждали від ворожих обстрілів.

Разом з цим у цій лікарні щодня проводять операції та надають допомогу при великому спектрі інших захворювань.

Один із найважливіших напрямів – боротьба з інсультами та їх наслідками.

За останній рік кількість операцій такого профілю зросла майже втричі.

Про те, як нові технології та закордонні колеги допомагають лікарні Мечникова вирішувати ці проблеми, розповів заступник медичного директора лікарні Мечникова Олександр Толубаєв:

«Ввімкнено Non stop режим в ендоваскулярному центрі лікарні Мечникова, Дніпро.

Цей тиждень ми майже не бачили своїх рідних, бо повертались додому вже в комендантську годину. Кожен день по 5-6 внутрішньосудинних складних операцій при інсультах та пораненнях судин голови та шиї тривалістю по 2-4 години кожна! Безліч діагностичних ангіографій! П’ятничний марафон завершується під час ракетної атаки орків, під звуки вибухів! В цей час ми відновлюємо прохідність розірваної уламком сонної артерії у бійця, імплантуючи в неї графт-стент.

Сьогодні, в свій вихідний зранку вже знов на роботі. Два надскладних молодих пацієнта з гострим ішемічним інсультом - прохідність церебральних артерій відновлено нами під час ендоваскулярних операцій.

Кількість операцій на судинах головного мозку при інсультах та пораненнях в ендоваскулярному центрі лікарні Мечникова (Дніпро) зросла майже втричі за останній рік, і є найбільшою в Україні!

Наразі робочий режим дійсно виснажливий, але надихають врятовані нашими руками життя людей, що були б приречені на смерть чи глибоку інвалідіність! Відчуваємо підтримку колег з усього світу! А ще гріє душу нещодавне підтвердження від міністра охорони здоров’я на поставку в лікарню Мечникова найліпшого біпланарного нейроангіографа Philips Azurion 7, який допоможе врятувати тисячи життів! Ми всі тримаємо наш спільний фронт!

Три тижні поспіль в складі нашої дружньої нейрохірургічної команди лікарні працював нейрохірург Dr. Connor Berlin, Neurosurgery Resident, University of Virginia, USA.

Активно допомагав в лікуванні та операціях, як нашим військовим так і цивільним. Це й робота в приймальному відділенні, реанімаціях, Центрі церебральної нейрохірургії, ургентних та планових операційних, на сучасному мікроскопі Leica.

За цей короткий час Коннор Берлін став повноправним членом нашої дружньої нейрохірургічної сімʼї.

Ми вдячні нашому американському колезі Коннору Берліну, а також всім, завдяки кому цей візит відбувся.

З такою підтримкою ми неодмінно переможемо.

Разом до Перемоги!».

Фото зі сторінки Олександра Толубаєва.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Non stop режим  (31.07.23 15:32): После "реХВорм" американской санитарки, страшно попасть в наши больницы, там только добить умеют. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті