Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
12:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За минулий рік у Дніпрі відкрили 5 нових амбулаторій

|«« «« »» »»|

У Дніпрі триває оновлення амбулаторій. 5 вже відремонтовано. В одній з них обслуговують 75 тисяч пацієнтів, з яких понад три тисячі - вимушені переселенці.

Пані Ірина прийшла на прийом із донькою. Змінами в амбулаторії приємно вражена.

«Ми в цьому закладі обслуговуємось з народження моєї доньки. І раніше тут було все стареньке, ніяк було заїхати з візочком. Зараз дуже зручно та комфортно. Для дітей облаштували куточки, де вони можуть пограти та помалювати. Гарні вбиральні та коридори», - каже пацієнтка амбулаторії Ірина.

Комплексний ремонт амбулаторії виконали на всіх чотирьох поверхах.

«На першому поверсі в нас відремонтували 4 кабінети, це і кабінет флюорографії, рентгенолога тощо. На другому поверсі оновлено приміщення для зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення, кабінетів адміністративно-господарської служби, коридор та хол (облаштовано підлогу, стіни, стелю) а також 3 санвузли. Також частину холу нам відремонтували на третьому поверсі, а на четвертому - ще один рентген-кабінет. Крім цього, провели ремонтні роботи у підвальному приміщенні. Це кабінети для розміщення стерилізаційного обладнання.

Завершено і ремонт сходової клітки (центрального та запасного виходів) на усіх поверхах, встановлено нові перила з поручнем. Також у закладі відремонтували укриття та облаштували його всім необхідним. Ремонтні роботи провели коштом міського бюджету», - каже представниця одного із центрів первинної допомоги Нурлана.

«За минулий рік у місті було відкрито 5 нових амбулаторій, 3 з яких — у період повномасштабної війни. Там проведено капітальні ремонти, всі приміщення обладнані з урахуванням потреб маломобільних груп населення. Приміщення амбулаторій відбудовані в рамках проєкту Світового Банку. За кошти міського бюджету в заклади закуплено меблі та обладнання», - зазначила заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР Олександра Бодня.

На сьогодні такі оновлення ведуться ще в 14 амбулаторіях міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Руслан  (29.07.23 11:48): Ага, картонные "капитальные ремонты", а с вентиляцией - полная лажа. В жару ваши "отремонтированные" амбулатории - душегубки. Капремонт типа сделали, а на вентиляцию и кондиционирование воздуха деньги зажали. Или это вредительство такое?- чтобы рассадник инфекций был в самих амбулаториях, особенно летом. Відповісти | З цитатою
Геннадий Олегович  (27.07.23 20:08): Ул. Европейская, ул. Столярова - две поликлиники с амбулаториями закрыты и пущены под офисные помещения. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті