Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі небайдужий громадянин допоміг патрульним затримати грабіжника

У Дніпрі небайдужий громадянин допоміг патрульним затримати грабіжника

Вдень 20 липня до поліції надійшла інформація, що в Соборному районі на Набережній Перемоги стався грабіж. Ймовірного злодія вдалось затримати небайдужому перехожому, який став очевидцем події.

Екіпаж, який прибув на виклик, з’ясував, що 73-річна літня жінка зі своїм чоловіком прогулювались вулицею. В цей час, біля 15:00, до них підійшов невідомий громадянин, витяг із сумки пенсіонерки гаманець із грошима та кинувся навтьоки. Жінка почала кликати на допомогу.

Чоловік, який проходив у цей час поруч, побачив що трапилось та кинувся навздогін за грабіжником. За хвилину йому вдалось наздогнати особу. Далі громадяни викликали поліцію та передали патрульним ймовірного грабіжника.

З'ясувалося, що 44-річний чоловік уже мав проблеми із законом за скоєння аналогічних злочинів.

21 липня слідчі повідомили йому про підозру за ч.4 ст.186 (грабіж) ККУ.

Дякуємо небайдужому громадянину, який не розгубився, та допоміг затримати ймовірного злочинця. Разом зробимо наше місто безпечним!



Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (21.07.23 15:35): У человека работы нет, как ему выживать? Сколько он там вытащил, 300 гривен? Надо было гопать бизнесмена, а не пенсионеров, а лучше инкассаторов. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті