Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
02:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

12 сімей без каналізації: у Дніпрі другий рік поспіль триває конфлікт між мешканцями однієї з вулиць

12 сімей без каналізації: у Дніпрі другий рік поспіль триває конфлікт між мешканцями однієї з вулиць

У Дніпрі на вулиці Вартових Неба вже другий рік поспіль триває конфлікт між сусідами. Мережа водовідведення, через яку точились чвари, остаточно зруйнована, внаслідок чого 12 сімей залишилися без каналізації.

Частина мешканців вулиці вважає, що їхній сусід навмисно довів мережу водовідведення до остаточної руйнації, щоб люди не мали доступу до центральної каналізації міста. Сам же чоловік запевняє, що його двір перетворили на вигрібну яму, розповідає "ДніпроTV".

"Я прожила 56 років із цією каналізацією. І як мені бути? Я її не зроблю. Не знаю, що робити, куди йти, куди звертатися", – каже мешканка будинку по вул. Вартових Неба, 27 пані Наталя, чия ділянка межує з ділянкою чоловіка.

Адвокатка власника ділянки заявляє, що мережі, якою десятиліттями користувалися люди, за документами не існує. Вона ж стверджує, що двір перетворився на вигрібну яму саме через цю трубу.

Районна адміністрація скликала комісію, щоб розібратися у питанні. До неї увійшли мешканці та представники комунальних служб.

"Бачення є, як можна вирішити цю ситуацію. Але вона потребує додаткового вивчення, щоб актуалізувати проєкт. І найголовніша задача – між самими мешканцями дійти згоди", – каже заступник голови адміністрації Шевченківського району, голова комісії Павло Мудрак.

Після жвавих обговорень сусідам вдалося дійти розуміння, як вирішити проблему. За два тижні після актуалізації проєкту нової мережі комісія збереться знову.

Gorod.dp.ua на Facebook.


интересная подача материала  (14.07.23 10:49): весь рассказ о плохом соседе, и где-то там, между строк, почти невидно упоминают, что два года пытались решить этот вопрос с переносом трубы с участка. Как решить? Скандалами? рассказывая владельцу участка, что он - бесправный слуга для обслуживания интересов своих соседей?
Не там пострадавших ищете.
Відповісти | З цитатою
111  (14.07.23 09:57): кляті ра ш исти, за все отримають. Слава Україні!!! Відповісти | З цитатою
город  (14.07.23 09:40): Скорее всего, дело было так. Судя по котловану, владелец этого участка решил, что то построить. Но в земле нашли изношенную трубу. Естественно она ему не нужна под новым зданием. Он ее и отрезал. Очевидно, что пока идет строительство, центральная канализация ему не нужна. А на соседей, ему плевать. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Патапов  (14.07.23 08:14): Две недели актуализации проекта и жизни среди дерьма. Відповісти | З цитатою
Пэця Шакалат  (14.07.23 06:17): Всэ будэ Украйина.. Відповісти | З цитатою
Preyu  (13.07.23 23:10): Щось адвокатеса не те говорить... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті