Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
05:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дитмайданчик, освітлення, дорога. У Дніпрі комплексно ремонтують двори

|«« «« »» »»|

У Дніпрі застосовують комплексний підхід до оновлення дворів багатоповерхівок. Один із таких — по вул. Богомаза, 196.

Виконати низку оновлень — з таким проханням мешканці будинку звернулися до міського голови Бориса Філатова та депутата міськради. На звернення містян оперативно відреагували.

Спершу зробили зовнішнє освітлення, відремонтували дитячий майданчик. Зараз тут ремонтують і внутрішньоквартальну дорогу та пішохідні доріжки.

«На цьому дитмайданчику відремонтували елементи, які вийшли з ладу. Серед іншого замінили гойдалки, сидіння, підшипники, накладки та інші елементи ігрового комплексу. Також пофарбували дитячий майданчик. З початку року ми вже відремонтували близько 30 дитячих майданчиків. Іще плануємо оновити близько 40-ка до кінця року. Роботи тривають по всьому місту», – розповів директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

Мешканці згаданого будинку радіють оновленням у їхньому дворі.

«Ми дуже вдячні, що на наш двір звернули увагу, відреагували на наші звернення. Оновили нам дитячий майданчик, відремонтували зламане, пофарбували. Тепер тут гарно, а головне — для діток безпечно. Також нам зробили зовнішнє освітлення. Дітки можуть ввечері трохи довше погуляти у дворі. А раніше відпускати дитину на майданчик ввечері було страшнувато. Роботи зробили швидко, якісно», — говорить місцева мешканка Любов Пащенко.

Ще одна мешканка будинку Тетяна Жмурко теж радіє оновленням у дворі:

«Освітлення нам зробили, дитячий майданчик, зараз дорогу роблять, яка була вже цілком в ямах. А в серпні обіцяють ще й зону відпочинку. Це просто чудово. Нам, пенсіонерам, буде де відпочивати. Дуже вдячні за такі ремонти!».

Юлія Маяцька додає:

«Наш двір вже потребував оновлення. Дуже дякуємо керівництву міста, депутатам, що нам ремонтують наше подвір’я комплексно: зробили освітлення, дитячий майданчик, роблять дорогу, пішохідні доріжки. З нетерпінням чекаємо на зону відпочинку. Словом, наше подвір’я стає комфортним і безпечним».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Василь  (14.07.23 04:57): А двір Савкіна, 6, забули? Два роки тому почали, у цьому році зробили тільки тротуари, навали кучі щебеню і зникли. Мабуть ще на роки. Ганьба🤬 Відповісти | З цитатою
Tyt  (14.07.23 00:50): А что, ремонт Европейской площади ещё не начинали , или уже закончили ? Или уже фсё. Деньги попилили. Как было - так и есть. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (14.07.23 00:45): в центрі міста у дворах страх! Відповісти | З цитатою
Antonmos  (13.07.23 23:59): ПОБАЧИЛИ НАРКОДИЛЕРА? ЗА НЬОГО МОЖНА ОТРИМАТИ ВИНАГРОДУ https://spiymaibarigu.com.ua/instruction Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті