Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
02:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Їх вже 50: молодь Дніпра, що дійсно вражає

Їх вже 50: молодь Дніпра, що дійсно вражає

Учасниками проєкту «Молодь Дніпра вражає» вже стали 50 людей. Їх історії неймовірні, і всі вони згодом увійдуть до збірки про видатну молодь міста.

Про це Відкритому розповіли менеджерка Молодіжного центру Дніпра Яна Тютяєва та учасниця проєкту, зооволонтерка Влада Кирилішина.

“Молодіжний центр Дніпра спільно з Департаментом молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради запустив масштабний проєкт «Молодь Дніпра вражає». Сьогодні ми вже маємо 50 учасників з неймовірними історіями, діяльність яких дійсно захоплює і націлена на допомогу Україні та наближення нашої спільної Перемоги. Насправді їх набагато більше. Це тисячі історій молодих людей, які рік волонтерили, створювали власні винаходи для допомоги військовим та волонтерам, брали участь у розвитку Дніпра й не тільки. Реєстрація учасників усе ще триває, і подати заявку може будь-хто” – говорить Яна Тютяєва.

Про кожного хлопця та дівчину, що стали учасниками проєкту організатори створюють дописи у соцмережах та знімають сюжет. Потім, всі вони увійдуть у збірку про видатну молодь міста. Одна з учасниць проєкту – Владислава Кирилішина.

До 14 років дівчина жила як звичайний підліток, а згодом вирішила волонтерити і допомагати тваринам. Батьки Владислави давно служать в армії, тому – наближення перемоги це їх спільна місія.

“Я стала волонтеркою Центру допомоги тваринам. Ця діяльність забирає в мене більшість вільного часу. Але життя без цього я вже не уявляю. Наша команда щодня забезпечує тварин кормом і ліками, евакуює чотирилапих з «гарячих» точок України. Люблю всю команду і нашу діяльність і, як би важко не було, це я точно не кину. З початком повномасштабного вторгнення моя діяльність стала більш офіційною. Я не просто їздила допомагати в притулку чи бігла рятувати якесь кошеня із закритого підвалу, а сама почала брати участь в роботі різних волонтерських організацій, і зрештою вступила до Зооцентру” – розповідає Владислава Кирилішина.

Хто увійшов до першої 50-ки учасників проєкту «Молодь Дніпра вражає», дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті