Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На лікарню Мечникова обрушилися фейкові атаки

На лікарню Мечникова обрушилися фейкові атаки

Останнім часом Дніпропетровська обласна лікарня імені Мечникова стала мішенню для фейкометів та ботів, які поливають її брудом.

Вже дев'ять років лікарня Мечникова – на передовій війні з агресором. Тут щодня рятують життя військових та мирних людей, які отримали тяжкі травми та рани від рашистів.

Але багатьом стабільна робота провідної лікарні Дніпропетровщини не дає спокою. Навколо лікарні Мечникова не вперше розгортаються процеси, у яких можна побачити злий намір ворога.

Ось і останнім часом інтернет захлеснули публікації, які прагнуть звинуватити лікарню та її керівництво у різних зловживаннях. Не бруднюватимемо їх переказів…

На цю масовану атаку ботів та фейкометів генеральний директор Сергій Риженко красномовно відповів:

«Дорогі друзі, доброго вечора, лікарня Мечникова, Дніпро!

Хочу сказати: коли у рейдерів міста Дніпро замість мозку холодні макарони, які рясно заливаються віскі, приходять космічні ідеї, як захопити або забруднити фейками лікарню Мечникова.

Ми - тут, ми - на землі і жодного сантиметра нашої історичної території, окропленою кров'ю героїв, НЕ ВІДДАМО.

Як завжди тяжко працюємо, кожну ніч і кожного дня рятуємо сотні українців, які потребують нашої допомоги».

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Кушнир Толик Николаевич  (21.06.23 10:43): Зачем такая наклейка на халате,да ещё на черном фоне??? Відповісти | З цитатою
о, понеслась!  (21.06.23 09:38): Начал Рыженко готовиться к выборам. Помним-помним, было в 2019-м. Те же нападки на городские власти без каких-либо доказательств, всё та же вода на мельницу "Слуг врага" и асфальтно-шашлычного маршала.
Где ты был во время ковида? ВООЗ официально признала, что 65% умерших во время ковида умерли из-за идиотских решений властей, поскольку не получали лечения, обследования и подверглись психозу, который раскрутила власть. Но ты же был с властью? Так врач ты или политик? Может, вали уже в политику и не мешай хотябы врачам в Мечникова работать?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті