Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі ремонтують будинок на просп. Дмитра Яворницького, що постраждав від ракети

У Дніпрі ремонтують будинок на просп.  Дмитра Яворницького, що постраждав від ракети

У потерпілому від ракетної атаки будинку № 29 на просп. Дмитра Яворницького у Дніпрі киплять ремонтні роботи.

Під час ракетного обстрілу 9 травня частина збитої ракети впала на житловий будинок, внаслідок чого було пошкоджено дах, систему опалення на горищі та перекриття між поверхами з подальшим руйнуванням двох квартир. Оперативно виконано експертизу, проект з ремонтних робіт. Їх реалізовують у кілька етапів. Спершу відремонтували міжповерхові перекриття.

«Дерев'яні балки замінили на металеві швелери та виконали перекриття підлоги. Зараз же розпочався другий етап робіт — змінюють старий шиферний пошкоджений дах на новий із профільованого листа. Йдеться про площу понад 320 квадратних метрів. Також поміняють балки, обрешітку, улаштують гідробар’єр і нову водостічну систему.

А після цього розпочнуться ремонтні роботи системи опалення», – розповідає директор департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Владислав Грицай.

Водночас бригадир підрядної організації, яка виконує ремонт даху, Олександр Глащенко розповідає: «Працює бригада із п'яти робітників. Плануємо завершити менш як за тиждень».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті