Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
07:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Особливості вибору жіночого годинника

Особливості вибору жіночого годинника

Правильно підібрані аксесуари можуть перетворити невиразний образ на модний трендовий аутфіт. А годинник відомого бренду стане вигідним вкладенням коштів, підкреслить ваш статус, успішність та унікальний стиль. Пропонуємо кілька корисних порад, які допоможуть вибрати цю важливу деталь та здійснити вдалу покупку.

Широкий вибір жіночих годинників

Сучасні жінки доволі вимогливі у виборі аксесуарів, але завдяки старанням відомих брендів покупцеві є де розвернутися. Виробники пропонують моделі різних дизайнів та кольорів, із різних металів, з оригінальним оформленням циферблатів. Стильні жіночі годинники на Gold.ua представлені в широкому асортименті. Тут можна вибрати аксесуар на будь-який смак, головне — заздалегідь визначитись із бажаними характеристиками. 

Годинники за принципом дії

Наручні годинники поділяються на механічні, кварцові та електронні. Кожен із варіантів має свої переваги — як у дизайні, так і у функціональності. Вибирайте модель згідно з власними пріоритетами щодо зручності, практичності та краси. 

Популярні дизайни

Жіночі годинники відрізняються за розмірами, кольором, оформленням циферблата, дизайном ремінця й оздобленням. Ювелірні наручні годинники, виконані з благородних металів і коштовних каменів бувають схожими на справжні витвори мистецтва. Це радше вишукана прикраса, ніж функціональний пристрій для визначення часу. І навпаки, ви можете купити годинник унісекс або аксесуар мінімалістичного стилю — простий і максимально функціональний.

Серед трендових стилів оформлення годинників можна виділити наступні:

  1. Елегантна класика. Ідеальний варіант для ділової жінки, яка часто носить суворі офісні костюми та класичні сукні. В такому разі варто придбати лаконічний годинних без зайвих деталей, наприклад, модель із чистим циферблатом — зі стрілками та лейблом, але без цифр.

  2. Мілітарі. Годинники цілковито протилежного попередньому стилю, мають великий брутальний корпус та масивний браслет. Циферблат оснащений багатьма функціональними доповненнями — дозволяє визначати не тільки час, але й дату, частину світу, фазу місяця тощо. 

  3. Гламурний шик. Якщо ви полюбляєте виразні трендові аксесуари, придивіться до моделей з кристалами, підвісками, ланцюжками, оригінальними ремінцями. Блискучі камені можуть прикрашати браслет або циферблат, перетворюючи годинник на розкішну ювелірну прикрасу. 

  4. Rave. Ультрамодні неонові вироби створюють яскравий акцент у сучасному молодіжному образі. Зазвичай це моделі з пластиковим корпусом та силіконовим ремінцем — чудовий варіант для образів спортивного, повсякденного та романтичного стилю. Можуть мати цікаві додаткові функції, наприклад, для вимірювання пульсу або підрахунку кроків. 

Як підібрати розмір? 

Дуже важливо, щоб годинник вдало сидів на зап'ясті — не створював дискомфорту та гармонічно виглядав. Для цього попередньо треба зняти необхідні мірки сантиметровою стрічкою. В ідеалі варто попросити іншу людину виміряти ваш зап’ясток, бо якщо робити це самотужки виміри можуть бути неточними через рухливість рук. 

Що треба вимірювати:

  • обхват зап'ястя (у тому місці, де будете носити годинник);

  • ширину зап'ястя (під долонею);

  • ширину корпуса годинника (або діаметр, якщо корпус круглий).

Щоб годинник комфортно сидів на руці, додайте до обхвату ще пів сантиметра. Варто пам’ятати, що на тендітному зап’ястку великі циферблати виглядають доволі незграбно. І навпаки — маленький годинник на широкій руці нагадує дитячу модель і теж не виглядає гармонійно. 

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте