Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Нікополі чоловік катував і прив'язував ланцюгом 5-річного сина своєї співмешканки

У Нікополі чоловік катував і прив'язував ланцюгом 5-річного сина своєї співмешканки

Після кількох місяців проживання з жінкою чоловік почав знущатися з її дитини, пояснюючи це тим, що хлопчик заважав йому. Злочинця затримали за катування, позбавлення волі та спробу відкупитися від кримінальної відповідальності.

13 травня на лінію «102» у Нікополі надійшов виклик про дитячі крики, що лунали з квартири місцевої мешканки. Поліцейські, що прибули на місце, побачили маленького хлопчика з синцями по всьому тілу.

Поліцейські опитали очевидців, які повідомили, що чоловік живе за цією адресою вже кілька місяців, раніше вони не помічали його агресії до дитини, а коли почули крики, одразу викликали правоохоронців.

Мати дитини повідомила, що співмешканець погрожував їй розправою, якщо вона розповість комусь про його «методи виховання». Дитину забрали з родини та після огляду привезли до «кризової кімнати» у Дніпрі, де з нею працює психолог.

Поліцейські встановили, що 39-річний співмешканець матері катував дитину за її «неслухняну поведінку». Тиран бив хлопчика по голові, зв'язував руки ланцюгом і прив'язував до металевого гака, вкрученого в стіну дитячої кімнати. Під час огляду квартири вилучили металевий ланцюг та інші речові докази.

16 травня злочинцю повідомили про підозру у шести фактах злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 127 (катування) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі, вчинене щодо малолітнього, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Розуміючи, що за вказані злочини йому загрожує тривалий термін за ґратами, підозрюваний намагався підкупити правоохоронців. 17 травня під час передачі хабара у розмірі 2 тисячі доларів США його було затримано. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Діям матері потерпілого хлопчика також буде надано правову оцінку.

Наразі хлопчик перебуває у рідного батька.







Gorod.dp.ua на Facebook.


MGTOW  (19.05.23 13:10): Мамашу тоже к ответственности. Ведут в дом всяякий шлак. РСП это биомусор Відповісти | З цитатою
город  (19.05.23 09:53): Сначала надо отдать этого выродка отцу ребенка. А потом, то что останется, судить и садить лет на 15. Відповісти | З цитатою
perfect Stranger DP  (18.05.23 22:04): це добре, що припнули,- ця харя не сяде за катування дитини, так сяде на пару-3 за хабар))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Влад  (18.05.23 16:40): Боже, бедный ребёнок. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті