Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень браконьєри завдали 829 тисяч грн збитків рибним запасам Дніпропетровщини

За тиждень браконьєри завдали 829 тисяч грн збитків рибним запасам Дніпропетровщини

З 8 по 15 травня 2023 року інспектори Дніпропетровського рибоохоронного патруля зафіксували 48 порушень.

У порушників вилучили 125 кг риби та 33 заборонених знарядь лову (сітки, павуки, драчі, раколовки). Накладено штрафи на суму 2 890 грн. Збитки, завдані рибним запасам Дніпропетровщини, становлять 829 тисяч грн.

Наприклад, 11 травня у Кам'янському виявили чоловіка, який ловив рибу сіткою у брід. Браконьєр здобув 19 кг риби: 64 сріблястих карасів та 1 головня. Збитки становлять 101 тисяч грн.

Аналогічне порушення виявили 13 травня на річці Кам'янка біля села Кам'янка на Криворіжжі. Чоловік ловив рибу сіткою з човна. Таким чином він наловив 47,8 кг сріблястих карасів та сазанів. Збитки становлять 105 тисяч грн.

Також 14 травня на річці Бик біля села Водолазьке у Синельниківському районі порушник ловив рибу 4 сітками з човна. Таким чином він наловив 6 кг риби (карась сріблястий, окунь, плоскирка, лин, сонячний окунь), чим завдав збитків рибним запасам на 79 тисяч грн.

На порушників склали адмінпротоколи та готують відкриття кримінальних справ за ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконні заняття рибним, звіриним або іншим водним видобувним промислом). Човни, сітки та рибу вилучили до рішення суду.

Про браконьєрів та незаконний збут риби прохання повідомляти на «гарячу лінію» рибпатруля (096) 400-02-50.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (17.05.23 20:04): Вся Озёрка в речной рыбе . На ценниках так и пишут - карп речной , никто не стесняется запрета. Лежат монстры по 10-15 кг, судак , сом на стейки ( туши от 25кг) . Но ловят почему то по камышам " браконьеров" с 20 карасиками. Зачем вообще писать такие лицемерные статьи? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті