Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У сквері Івана Старова з'явилися лавочки-гойдалки, у парку Шевченка відремонтували дах літнього театру

|«« «« »» »»|

У двох парках Дніпра проходять ремонтні та озеленювальні роботи.

У сквері Івана Старова на Соборній площі нещодавно встановили оновлені лави-гойдалки, урни, а зараз монтують нові ліхтарі.

У цьому сквері часто люблять гуляти студенти (оскільки поруч багато вишів) та мами з дітьми. Після того, як на баланс КП «Міська інфраструктура» передали цей сквер, тут постійно щось оновлюють та встановлюють. Так, комунальники відновили клумби. Нині тут гарний розарій, а також клумби з іншими квітами.

Тепер сквер прикрашають нові гарні лави-гойдалки з декоративним освітленням. Їх спроектували з навісом, щоби під час літньої спеки відвідувачам було комфортно. Біля кожної такої гойдалки встановили нові урни для сміття. А зараз у сквері монтують нові ліхтарі, які гармонійно виглядатимуть з новими лавами.

У парку ім. Т. Г. Шевченка також нещодавно закінчили низку ремонтних робіт, а також озеленення клумб.

На клумбах біля літнього театру висадили композиції з ялівцю, гортензії, дерену білого, костриці тощо. А клумбу біля колонади прикрашають духмяні трави — кущі лаванди, чебрецю, тимʼяну, шавлії.

Замість деформованих металевих решіток у парку встановили сучасні дренажні дощоприймачі в один рівень із тротуаром. Це особливо зручно для мам із дитячими візочками або людей на інвалідних візках.

А ще у парку відремонтували покрівлю літнього театру та відреставрували 17 паркових лавок біля пам'ятника Шевченку, про що ми повідомляли раніше.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Горожанин  (17.05.23 22:50): ось це досягнення у борюсика! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті