Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
13:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Какие сюрпризы готовят в Ночь музеев «Машины времени» и Музей истории Днепра

Какие сюрпризы готовят в Ночь музеев «Машины времени» и Музей истории Днепра

20 мая в Днепре с 17 до 22 часов будет проходить Ночь музеев.

Несмотря на Большую войну, музейщики Днепра решили подарить жителям и гостям нашего города большой праздник. Городской сайт уже сообщал о том, что в этот день по одному билету и по единому маршруту (на котором будет работать специальный подвозной транспорт) можно будет посетить сразу 5 музеев – исторический, художественный, Музей имени Сидура, Дом-музей Яворницкого и «Машины времени».

О богатой программе Днепропетровского исторического музея имени Яворницкого мы уже рассказывали.

А теперь секреты Ночи музеев раскрыли в Техническом музее Днепра «Машины времени» и в Музее истории Днепра.

Вот что ожидает гостей в музее «Машины времени»:

«Потрапити на захід «Ніч музеїв» можливо раз на рік, напередодні міжнародного свята «День музеїв», яке цього року відзначаємо 20 травня і чекаємо відвідувачів з 18:00 до 22:00.

Музей «Машини Часу» підтримує цей захід у співпраці з іншими чотирма дніпровськими музеями. Головні експонати музею «Машини Часу» - автомобілі, вони зустрінуть вас з увімкнутими габаритними вогнями в оточенні ретроліхтарів вуличного освітлення. Але це не від того, що нам бракує електроенергії, просто ми хочемо підкреслити автентичність наших експонатів та показати вам експозицію під іншим кутом, по-новому!

Електроенергії в музеї вистачає, але ви також зможете самі згенерувати її на модернізованих велосипедах для відвідувачів різного віку.

Кожну годину будуть проводитись екскурсії на різні теми, ви зможете вибрати цікаву для вас тему та відвідати екскурсію у зазначений час. При придбанні вхідного квитка вам буде виданий бланк квеста на вибір: «Полювання на Запорожець», «Музика без меж» або «Супер-герої та авто».

Вартість квитка для дорослих – 150 грн., дітей з 6 до 14 років - 80 грн.

При покупці вхідного квитка ви отримуєте бланк квесту на вибір: «Полювання на Запорожець», «Музика без меж» або «Супер-герої та авто», за умови виконання всіх загадок і завдань ви отримуєте приз, магніт з новим експонатом музею "Машини Часу" - ЗАЗ 968м "Запорожець" або один епізод VR реальності.

1. Екскурсії «нон-стоп» по виставкам для відвідувачів «Ночі музеїв»:

18:00 – «Ви це можете», «Яшина».

19:00 – «Перспектива», «MADE IN DNIPRO».

20:00 – «З надією на Перемогу», «Екстремальний таксофон».

21:00 – «Генерація», «Музика без меж».

2. З 18:00-22:00 - виставка ретроавтомобілів приватних власників. Учасники локації мають право на безкоштовний вхід до музею.

3. З 18:00-22:00 – «VR»(віртуальна реальність), де ви зможете відчути себе гонщиком «Формули-3» або пролетіти у кабіні підвісної канатної дороги над Дніпром та ін. Усього 8 різних епізодів. Увага: переможці квеста «Полювання на Запорожець» отримують один епізод «VR»безкоштовно.

В музеї «Машини Часу» працює кафе, де окрім традиційних напоїв ви зможете замовити молочний коктейль з ретро-міксера, який зустрічався у радянських гастрономах. У другому залі кафе розмістилася Зала гральних автоматів, в якій окрім улюбленого «Морського бою» є «Баскетбол», «Снайпер», «Астропілот» та багато інших, серед них недавно відреставрований автомат виробництва м. Вінниця «Городки», спробуйте його обіграти!

Якщо цього вечора хтось вирішить відвідати усі 5 музеїв, які працюють для вас в це свято, то на сайті музею «Історії Дніпра» можливо придбати загальний квиток з транспортним пересуванням між музеями, цей подарунок для вас зробив Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради. Цим же транспортом біля 21:00 можна буде доїхати до центральної площі міста, щоб ви змогли простіше дістатися додому.

Чекаємо на Вас 20 травня у музеї «Машини Часу».

Слава Україні!».

А Музей истории Днепра готовит такие сюрпризы:

«Музеї історії Дніпра запрошує 20 травня на захопливий перфоманс "Будинок Губернатора. Свідок епох".

Тільки цієї «ночі»!

Тільки для Вас!

Будинок губернатора відкриє свої таємниці від епохи народження до сучасного втілення;

Кожна зала - різна «жива» епоха з власними героями, легендами, таємницями;

Дух Будинку проведе і з головою занурить відвідувачів в кожну з епох Будинку губернатора, познайомить з першим власником, відвідає з вами Англійський клуб, завітає у приймальню губернатора, в кабінет архітектора Ніренберга, навіть… у ПриватБанк…

Гарантуємо позитивні емоції, приємні спогади, ексклюзивні фото і кваліфікацію «Свідка епох».

Тож не зволікайте! Таке можна побачити лише раз на рік - у Ніч музеїв!».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте