Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
02:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре открыли выставку в честь героического Херсона

|«« «« »» »»|

Необычная фотовыставка проходит в арт-пространстве Floyd (ул. Сичеславская Набережная, 37).

Фотовыставка называется "Дні світла: Дух та емоції щойно звільненого Херсона" и отражает чувства жителей этого города сразу после его освобождения.

Подробней об экспозиции рассказал один из организаторов выставки Антон Балан:

«12 листопада 2022-го року, на другий день після звільнення Херсона, я зрозумів, що маю робити те що потрібно, документувати найважливіше з того що бачу навколо. Море людей, що лишалися, – пишалися, терпіли, допомагали, ховали, плакали, кріпилися й молилися, аби цей день настав швидше.

Аби їх близькі його побачили.

Так народився документальний фотопроект “Дні світла”, що розповідає про атмосферу та емоції щойно звільненого Херсона у понад 270 документальних світлинах, 25 з яких було обрано для благодійної виставки.

Назва "Дні світла" – бо тижні до та тижні по тому Херсон вкривали щільні, брудні хмари, не пускаючи й промінчика сонця. Лишень в перші дні звільнення небо прояснилося. Люди підхопили цей дарунок у посмішках та ділилися його теплом одне з одним.

Моя ціль, аби інші люди зарядилися щирістю Херсонців. Аби ці світлини подарували їм глибше розуміння їх емоцій, гарний настрій та віру в світле майбутнє. Допомогти нашим захисникам звільняти нашу землю швидше, зібравши кошти на нагальні потреби Сил оборони України.

Вхід вільний. Кожен відвідувач зможе побачити 25 яскравих світлин надрукованих у розмірі 40х60см, та, за бажання, переказати кошти на благодійні цілі.

Далі виставка поїде до Івано-Франківська та інших міст, що бажають її прийняти. Зокрема: Коломия, Львів, Луцьк, Вінниця та Кропивницький .

Всі кошти для Сил оборони України будуть переказані локальним волонтерським організаціям в містах, де вони були зібрані. Пріоритетними будуть організації, що підтримують проведення виставки медійно чи фізично. Кошти підуть виключно на потреби українських військових».

Экспозиция будет открыта до 23 мая.

Посетить выставку можно совершенно бесплатно!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте