Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
08:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские мастера света реализовали смелый проект в Дубае

|«« «« »» »»|

На крупнейшем и известнейшем искусственном острове в мире, Пальма Джумейре в Дубаях открылся украинский ресторан, систему подсветки которого реализовала днепровская фирма «Эксполайт».

Городской сайт регулярно рассказывает о новых и интересных проектах днепровских мастеров света. Несмотря на Большую войны, «Эксполайт» продолжает разрабатывать и воплощать в жизнь новаторские концепции освещения во многих странах мира.

Очередной проект был воплощен на Пальма Джумейре – крупнейшем искусственном острове мира в Дубае. Здесь открыли крутой украинский ресторан, систему освещения которого разработал «Эксполайт».

Арт-директор этой фирмы Николай Каблука рассказал об этом:

«НОВИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ХАБ НА ПАЛЬМА ДЖУМЕЙРА.

Нарешті завершили роботу над топовим українським рестораном YOY Dubai, який знаходиться на найбільшому та найвідомішому штучному острові в світі Пальма Джумейра!

Приємно, коли проєкт стає справжнім українським хабом в одному з космополітичних центрів світу. Робота над цим проєктом розпочалася на початку війни, і дуже цінно було з командою бути присутніми на останніх налаштуваннях і бачити, як стрімко це місце стає популярним серед місцевих українців.

YOY виконує дуже важливу культурну роль – став справжнім представництвом України, куди українці можуть з гордістю привести своїх іноземних друзів, партнерів та замовників, щоб краще познайомити їх з нашою культурою та їжею. Яскравою новиною став офіційний візит Першої леді Олени Зеленської, під час якого пройшла зустріч з державною міністеркою з міжнародної співпраці та очильницею міністерства з питань клімату та навколишнього середовища.

Особисто я зустрів багато знайомих, які приводили в цей ресторан своїх замовників, і ті з захопленням насолоджувалися українською культурою. Вона в YOY представлена не банально і без шароварщини, що дуже тішить.

Ми вже дошліфували світло з усіма сценаріями освітлення – денним, вечірнім, пізньо-вечірнім, та закінчуємо останні допрацювання медіа-проєкцій. Одним з центральних елементів інтер’єру є велике гніздо лелеки — найсвітлішого та потужного українського символа. За допомогою різних принципів підсвітки зсередини ми проявляли силуети тіней від гілочок на підлогу.

Цю концепцію ми доповнили проєкцію на стіні, де лелеченя виростають, улітають на зимівлю, але потім все одно повертаються додому. Це символізує циклічність життя, коли людина покидає батьківщину, але не забуває про рідну землю, тягнеться до неї і з рештою повертається до неї.

Ми пишаємося бути українцями та бути причетними до популяризації України в світі».

Фото со страницы Николая Каблуки

Gorod.dp.ua на Facebook.


только один вопрос  (18.04.23 23:44): как выехали из страны? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте