Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відео моменту: у Кам’янському п’яний водій ВАЗ повалив бетонний стовп, постраждала дівчинка

Відео моменту: у Кам’янському п’яний водій ВАЗ повалив бетонний стовп, постраждала дівчинка
Фото: Інформатор.

У середу, 5 квітня, у Кам’янському на вулиці Січеславський шлях сталася ДТП. Керманич ВАЗ під час руху не впорався з керуванням і врізався у бетонну опору. Внаслідок зіткнення стовп впав на узбіччі, а автівка отримало серйозні механічні пошкодження.

Аварія сталася близько 12:30.

ВАЗ рухався у потоці машин з двостороннім рухом. У момент, коли автівка тільки проїхала АЗС “ОККО”, її занесло вправо у бетонну опору. Опісля ВАЗ розвернуло посеред проїжджої частини. Внаслідок зіткнення, бетонна опора впала на узбіччі.

За інформацією від пресслужби поліції Кам’янського, керманич ВАЗ не постраждав. Однак на місці події у нього патрульні помітили ознаки сп’яніння. Окрім водія в салоні знаходилася 13-річна дівчинка. Її шпиталізували до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Усі обставини з’ясовуються.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (07.04.23 11:56): пока не будет жестких наказаний, будут подобные нарушения...
да примите уже закон о максимальном сроке без права вождения совсем, без возможности выйти под залог и все... вопрос решится в течении короткого времени. Пофиг, хоть чиновник, хоть обычный селянин... закон один для всех, сел бухой за руль... добро пожаловать в хату и надолго
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті