Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
22:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Планетарии Днепра открыли выставку необычных картин

В Планетарии Днепра открыли выставку необычных картин

Их автор – талантливый юный художник из Бердянска Максим Бровченко.

Городской сайт уже рассказывал об этом юном художнике и его необычном творчестве. Его картинами восхищались во многих городах Украины, а его талант лично отметил даже Президент Украины.

И вот выставка космических картин Максима открылась в нашем планетарии, о чем там рассказали:

«Ділимося з вами приємними новинами.

У просторі Planetarium Noosphere відбулася презентація виставки картин юного митця з Бердянська Максима Бровченка.

Гості заходу змогли не лише помилуватися мальовничими далекими світами, відчути велич космосу та безмежну любов до всього живого під час перегляду картин юного художника, а й поспілкуватися з автором та його мамою Оксаною.

У рамках презентації, Макс Бровченко розповів про свої картини та світогляд. На думку юного митця, Всесвіт — це живий організм, який треба берегти та любити. Митець представив на своїх полотнах жителів планети А — мудру, добру та високотехнологічну цивілізацію — і розповів, що вони ніколи не воюють.

Захопливу розповідь Макса Бровченка та живе спілкування автора з гостями презентації прикрасила його жива лекція-подорож у Зоряній залі на тему «Планети Сонячної системи» та перегляд повнокупольного анімаційного фільму.

Наприкінці заходу відвідувачі мали нагоду поспілкуватися з юним митцем: дізнатися про витоки його творчості й захоплення космосом, про таємничу планету А, зображену на більшості його картин, і книгу про неї, яку Макс планує написати у майбутньому, а також про те, як у Макса виникла ідея підтримувати ЗСУ продажем картин.

Дякуємо Максу та його мамі Оксані, співорганізаторам виставки ГО «Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім», а також всім, хто долучився до нашого заходу».

Открытие выставки посетила известная днепровская экскурсовод Инна Спиридоненкова, поделившаяся такими впечатлениями:

«Презентація картин юного талановитого художника з Бердянська відбулась символічно у Планетарії, бо його картини- це цілий Всесвіт!

Він малює свою планету А, де всі живуть в гармонії та любові, створюють, а не руйнують!

Маленький хлопчик (11 років) надихає нас, дорослих, рухатись вперед і вірити в те, що Всесвіт набагато більший, він безкінечний, а ми всі - зорі в ньому!

До речі, картини Макс продає, а кошти передає на допомогу нашим захисникам.

Виставка триватиме до 01.05.2023.

Побачити картини можна у нашому крутезеому Планетарії. Тут також проводять цікаві екскурсії, можна побачити різні «космічні» експонати, сфотографуватись з астронавтом, за допомогою VR окулярів помандрувати в космічному просторі, а також послухати лекцію про зорі в оновленій залі.

Багато пізнавальних програм як для дорослих, так і для дітей, тож обов’язково завітайте!».

Фото – Инна Спиридоненкова и Планетарий Ноосфера.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (06.04.23 13:05): Очень красиво! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте