Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Раки у Дніпрі подорожчали з 25 до 3330 гривень!

Раки у Дніпрі подорожчали з 25 до 3330 гривень!

Але і це не межа! Одна щука та судак коштуватимуть 3500, а сом – більше 5 тисяч гривень!

На щастя, це – не ціни у рибному магазині чи лавах на Озерці. На такі серйозні гроші полиняють ті, кого зловлять на незаконному вилові риби.

Новий розмір штрафів за браконьєрською пійману рибу оприлюднило Державне агентство меліорації та рибного господарства України.

Дорогим задоволенням стане незаконно спійманий сазан (понад 3700 гривень) та окунь (3162 грн). До речі, окунь став рекордсменом зі збільшення штрафу. До цього незаконно спійманий окунь оцінювався у 17 гривень. Тобто штраф за браконьєрськи добутого окуня збільшено майже у 200 разів!

Нагадаємо, що цього року запроваджено нові Правила рибальства, про що докладно писав Міський сайт.


Gorod.dp.ua на Facebook.


рыбак  (31.03.23 16:35): только забывают сказать, что те же штрафы и за вылов рыбы, которая меньше разрешенного размера. Для плотвы это ограничение составляет 18см. А ну-ка расскажите кто и в каком году видел такого размера плотву? Тем, кто "да я вчера ловил" - измерение выполняется от носа рыбы и до конца туловища, не включая хвостовой плавник. Так в каком году? А поймал и взял - получи штраф. И реально в стране, где многие себе ловят рыбу на поесть. Зато промышленный вылов на зимовальных ямах уже три года как разрешают, под чистую грабя страну Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті