Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
10:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Под Днепром открыли новый спортзал

Под Днепром открыли новый спортзал

В нем смогут поддерживать свою спортивную форму сотрудники Днепровского районного управления полиции.

Хорошая спортивная форма – залог эффективной работы полиции. Поэтому можно только порадоваться тому, что в отделении №2 Днепровского районного управления полиции открыли спортзал, оснащенный всем необходимым оборудованием для тренировок сотрудников, стоящих на страже покоя мирных граждан.

Об этом рассказали в областном управлении полиции:

«Відтепер поліцейські мають чудову можливість тримати себе в гарній спортивній формі завдяки власному спортзалу, що був для цього спеціально відремонтований та оснащений відповідним спортивним обладнанням.

За ініціативи начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області полковника поліції Володимира Загороднього відбулося відкриття новоствореної спортивної зали.

Приміщення обладнане спортивним куточком з боксерською грушею, борцівськими матами та шведською стінкою. Також поліцейські отримали комплекти захисних шоломів та боксерські рукавички.

Реконструкція приміщення стала можливою завдяки внескам членів спортклубу поліції Дніпропетровської області «Правоохоронець», а також безпосередній участі керівництва відділення поліції N° 2 Дніпровського районного управління поліції.

Спорт - це невідʼємний елемент ефективної професійної підготовки поліцейських, який загартовує силу духу та вдосконалює фізичну міць».

Фото – Днепропетровское областное управление полиции.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (27.03.23 17:15): А где открыли? Если секретно, зачем вообще писали. Надо было писать где-то что-то для кого-то открыли или закрыли. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте