Свои секреты молодым специалистам ресторанно-отельного бизнеса Днепра передавал Паоло Брешиа – президент Ассоциации Средиземноморского союза шеф-поваров.
В Университете таможенного дела и финансов (в котором, кстати, недавно побывал журналист Городского сайта), среди других специальностей, есть и «Отельно-ресторанное дело».
Будущим специалистам этого дела после нашей Победы предстоит немало поработать для развития туристической привлекательности Днепра. А чтобы влюбить подчас привередливых туристов в Днепр, надо их удивить. В том числе – и вкусными и необычными блюдами.
Для этого в университете проводится цикл кулинарных мастер-классов. Очередной из них для наших студентов дал знаменитый итальянский шеф-повар Паоло Брешиа.
Об этом в Университете таможенного дела и финансов рассказали:
«На базі Університету митної справи та фінансів проведено черговий майстер-клас з приготування страв італійської кухні для здобувачів вищої освіти, що навчаються за освітньо-професійними програмами "Готельно-ресторанна справа" і "Туризм" та бажають проходити практику в готельно-ресторанних комплексах Італії.
Під час заходу Президент Асоціації U.C.M. – Italy "Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy" пан Паоло Брешіа продемонстрував кулінарну майстерність і поділився своїми "секретами".
До проведенння заходу у якості гостей були запрошені потенційні абітурієнти Університету - студенти Дніпровського транспортно-економічного фахового коледжу спеціальностей "Харчові технології" та "Готельно-ресторанна справа", - та викладач вищої категорії МАЙКО О.В.
Дякуємо гостям та організаторам проведення заходу (професорам кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрію ПОГРЕБНЯКУ і Олені ЮДІНІЙ та заступнику декана факультету інноваційних технологій Олені ВИШНІКІНІЙ).
Чекаємо на наступні майстер-класи президента Асоціації UCM-Italy пана Паоло Брешіа».
Фото - Университет таможенного дела и финансов
Gorod`ской дозор | |
Фоторепортажи и галереи | |
Видео | |
Интервью | |
Блоги | |
Новости компаний | |
Сообщить новость! | |
Погода | |
Архив новостей |