Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро піклується про чистоту бетонних захисних споруд

Дніпро піклується про чистоту бетонних захисних споруд

Комунальники Дніпра прохають містян не використовувати біотуалети біля укриттів як смітник.

П’ятдесят шість бетонних захисних споруд розмістили у Дніпрі біля зупинок. Зробили це, аби містяни мали змогу перечекати там повітряну тривогу. Для комфортного перебування всередині є місця для сидіння, також поруч з укриттям розташовані біотуалети. Проте, за словами комунальників, не всі використовують їх за призначенням.

Щоденно з 7 ранку прибирає укриття Людмила Герасименко. Вона розповідає, що саме у біотуалетах зазвичай багато смітять:

«Ми щоденно прибираємо місто, аби мешканцям приємно було бачити чисті вулиці. Тож ми дуже просимо дніпрян та гостей міста не утворювати смітників в укриттях».

Зі свого боку начальниця управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Світлана Літвінова додала:

«У біотуалетах наші комунальники іноді знаходять велику купу сміття, це і пляшки, і обгортки тощо. І це попри те, що поруч стоїть урна. У самих бетонних захисних спорудах теж лишають цілі пакети сміття. Тож ми вкотре хочемо нагадати, що укриття – це не смітник, а місце, де б ви могли перечекати повітряну тривогу у комфорті. Загалом наші дорожні робочі прибирають мобільні укриття щоденно незважаючи на погодні умови. Працюють вони не тільки всередині, а й прибирають прилеглу територію. Самі ж біотуалети ми обслуговуємо не менше ніж тричі на тиждень».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті