Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині повідомили про підозру чотирьом колаборантам

На Дніпропетровщині повідомили про підозру чотирьом колаборантам

Мешканці Кам'янського та Павлограду виправдовували дії окупантів та заперечували збройну агресію рф.

Троє мешканців м. Кам’янське неодноразово в забороненій соціальній мережі розміщували антиукраїнські дописи. В опублікованих матеріалах один із чоловіків заперечував збройную агресію РФ проти України, а в коментарях висловлював свою підтримку президенту держави-агресора. Інші двоє прихильників «русского мира» поширювали публікації з виправдовуванням тимчасової окупації частини території України та глорифікацією військовослужбовців РФ.

Крім цього, проросійськи налаштована мешканка м. Павлограда під час розмов виправдовувала злочини збройних сил РФ і запевняла, що дії окупантів направлені на захист українських територій.

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Чотирьом колаборантам повідомлено про підозру за фактами колабораційної діяльності та виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікації її учасників (ч. 1 ст. 111-1, ч.ч. 1, 2, 3 ст. 436-2 КК України).





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті