Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

McDonald's планує відкрити ресторани у Дніпрі

McDonald's планує відкрити ресторани у Дніпрі

McDonald’s оголошує про другу фазу відновлення роботи ресторанів в Україні.

McDonald’s оголошує намір про відновлення операційної діяльності в кількох містах у південній та східній частині країни. Окрім постійного моніторингу безпекової ситуації, наступний етап відновлення вимагає відновлення ланцюжків постачання, зокрема логістичних, тому займає більше часу.

Перш за все розглядається можливість відкриття ресторанів у Одесі наприкінці березня, у Дніпрі наприкінці квітня та кількох інших містах.

Плани компанії можуть коригуватися відповідно до поточної безпекової ситуації у містах і регіонах.

Безпека відвідувачів та працівників є безумовним пріоритетом McDonald’s, тому ресторани працюватимуть згідно з розширеними протоколами безпеки, запровадженими в усіх відритих закладах в Україні.

Дати відкриттів ресторанів у нових регіонах публікуватимуться на офіційних сторінках компанії у соцмережах. Дізнатися адреси і графік роботи відкритих ресторанів можна на сайті та в мобільному застосунку McDonald’s.

Gorod.dp.ua на Facebook.


***  (03.03.23 13:15): забегаловка-не забегаловка, но не все умеют так вкусно бургеры делать. Одни из самых вкусных. Відповісти | З цитатою
це добре  (03.03.23 12:06): Сподіваюсь, що робота McDonald’s у Дніпрі відновиться. Перш за все це відновлення робочих місць. Нарешті можна буде скуштувати улюблену картоплю фрі з гамбургерами та морозивом і звісно шейк...А тим, хто пише, що це забігаловка - так ніхто силоміць туди нікого не тягне... Кожен має право вибору що і де їсти... Інші мережі не замінили McDonald’s і не замінять... Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (03.03.23 10:02): Ресторан...Ну ну... Привокзальная забегаловка. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті