Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
15:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни заборгували 500 млн грн за воду

Дніпряни заборгували 500 млн грн за воду

До цієї суми додався борг з абонентської плати в розмірі 60,9 млн грн.

На сьогоднішній день заборгованість мешканців міста як і раніше перевищує 500 млн грн. І це лише за послуги водопостачання та водовідведення. До цієї суми додався борг з абонентської плати в розмірі 60,9 млн грн.

Мешканці міста повинні зрозуміти, що і локальні ремонтні роботи з усунення пошкоджень на мережах, і підтримка всієї системи водопровідно-каналізаційного господарства в працездатному стані потребують грошових коштів.

Постійне зниження рівня платежів від громадян не дозволить підприємству задовольняти потреби міста у питній воді та забезпечувати відведення стічних вод. Фахівці підприємства не зможуть фізично та технічно виконати ремонтні роботи через відсутність необхідних матеріалів та палива, оскільки за це необхідно розраховуватись з постачальниками.

Тому КП «Дніпроводоканал» попереджає боржників про примусове стягнення боргів без виклику боржника до суду з подальшим повідомленням поштою про прийняте рішення.

Для деяких боржників стане несподіванкою наявність судового наказу, про який вони дізнаються вже після стягнення боргів з доходів боржника або накладання арешту на майно та транспортні засоби.

Окрім того з боржника буде стягнуто судовий збір за звернення до суду, через що сума боргу автоматично збільшиться:

- на 268,40 грн. при наказному провадженні;

- на 2684,00 грн. при позовному провадженні.

Тим абонентам-боржникам, які не можуть в повному обсязі оплатити накопичену заборгованість, рекомендують укласти договір реструктуризації, для цього необхідно звернутись до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Люда  (21.02.23 13:39): Брехня,, 80% долга это просто приписки, чтобы показать типа убыточности предприятия для получения от государства дотаций. Афера в рамках государства. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
уууу  (21.02.23 10:13): Во гады, слов нет... Відповісти | З цитатою
Givi  (21.02.23 10:10): Абонплата і вода у всіх постачальніків окремі рахунки. У водоканалі все разом - нашитують заборгованість і не хочуть з'ясовувати за що заборгованість - ви не платили і все. Хто не хоче розбиратись і витрачате час і нерви платить - це їм на руку ось і наслідки. Абонплату буруть а трубам то 30-40 років питання за що? Термін використання лише 15 якщо не було аварій? Відповісти | З цитатою
1  (21.02.23 09:34): После новостей о попытке закупки КП «Дніпроводоканал» генераторов у Корбана за завышенными в три раза ценами вообще не понятно для чего вам деньги платить. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Судья Дред  (21.02.23 09:18): А что, после введения абонплаты, тариф на воду понизился? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті