Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
08:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Неприступные киприоты: СК «Днепр-1» снова проиграл АЕКу

Неприступные киприоты: СК «Днепр-1» снова проиграл АЕКу

В первом матче нокаут-раунда Лиги конференций днепряне снова уступили старым знакомым из Ларнаки.

Напомним, что в августе прошлого года «Днепр-1» в плей-офф Лиги Европы дважды проиграл АЕКу (1:2 и 0:3), уступив ему дорогу в этот турнир.

По иронии судьбы, продолжением еврокубковой истории для обоих клубов стало их новое противостояние – в нокаут-раунде Лиги конференций. Итогом напряженного матча стал единственный гол киприотов в конце игры.

Подробней о матче рассказал официальный сайт СК:

«Ліга Конференцій. Стиковий матч (1\16 фіналу). Перша гра.

16 лютого. 22:00. Ларнака (Кіпр). Арена АЕК – Георгіос Карапатакіс.

АЕК (Ларнака, Кіпр) – СК «Дніпро-1» 1:0 (0:0)

«Дніпро-1»: 93. Валеф, 27.Хайнер, 39. Сваток (кап), 5.Сарапій, 13.Амаш (20.Горбунов, 46), 18.Бабенко, 8.Піхальонок (25.Когут, 89), 22.Рубчинський (34.Танчик.58), 9.Гуцуляк, 10.Пеглоу (23.Бланко, 46), 7.Довбик (29. Назаренко,89).

Гол: Гарсія (84).

У першому офіційному матчі сезону тренерський штаб дніпрян майже повторив склад останнього спарингу проти латиської «Ауди», тільки замість травмованого Матарітти на позиції лівого захисника вийшов Амаш.

Вже на 2-й хвилині господарі показали свій серозний настрій – одразу гострота пішла від досвідченого Трічковські. Спочатку після його удару у дев’ятку Валеф перевів м’яч на кутовий, розіграш котрого знову таки Трічковські двічі завершував ударами, і якщо перший було заблоковано, то другий був неточний. У наступній атаці АЕКа знову Трічковські завдавав несильний удар і м’яч став легкою здобиччю Валефа. Кіпріоти продовжили навантажувати карний майданчику дніпрян, і після невдалої спроби Амаша виносу м’яч опинився у Лопеса, після удару котрого влучив у хрестовину. Неприємно було у воротарському майданчику дніпрян після подачі зі штрафного, коли Валеф видряпав м’яч в ногах у суперника.

Свою першу гостру атаку дніпрянам вдалося провести на 22- хвилині – Амаш зіграв з Довбиком, а той після невдалої спробив пробити (удар заблокували) зробив скидання на Піхальонка у воротарський майданчик, проте Олександру завадили завдати прийняти м’яч. Ще за кілька хвилин Валеф розпочав атаку, в результаті якої Довбик вбігав у карний майданчик господарів, але в решті-решт захиснику АЕКа вдалося вибити м’яч у форварда дніпрян, котрий потім ще і порушив правила.

Друга частина тайму пройшла вже у рівній боротьбі, без особливих загроз. Вже у компенсований арбітром час перед перервою свою швидкість продемонстрував Пеглоу, який увірвався у карний майданчик суперника, але а ні до удару, а ні до прострілу він цей рейд не довів. У перерві Олександр кучер провів дві заміни, оновивши весь лівий фланг, випустивши замість Амаша і Пеглоу – Горбунова та Бланко.

На 50-й хвилині знову свою реакцію продемонстрував Валеф, який відбив з під поперечини потужний постріл Фаража. На це дніпряни відповіли розіграшом кутового і ударом з розвороту Довбика – Піріч зіграв надійно. Одразу після цього вже Гуцуляк завершив свій прохід ударом вище воріт, як не вистачило влучності і Фаражу після потужного удару метрів з 11-ти.

На 63-й хвилині Гуцуляк зробив свою другу спробу завдати удар і цього разу влучно, але прямо у воротаря. Невдовзі Довбик кинув у прорив Гуцуляка, який виграв боротьбу у чужому карному майданчику, проте далі передача Олексія на партнера не дійшла. У кіпріотів основна загроза йшла після навісів в штрафний майданчик, де господарям вдавалося вигравати боротьбу і завдавати удари.

На 84-й хвилині Піхальонок і Довбик розіграли розкішну комбінацію в результаті якої вісімка дніпрян вискочив на ударну позицію, але голкіпер зумів впоратися з підступним ударом спортклубівця. І саме після цього господарі заробили право на стандарт, після подачі якого Гарсія головою спрямував м’яч у сітку. А ще за хвилину Валеф врятував дніпрян від другого голу після удару в упор Ніколіша.

Останні хвилини гри дніпряни провели більш активніше, ніж суперник, але витиснути щось спортклубівцям не вдалося. У підсумку «Дніпро-1» мінімально поступився у першій грі протистояння».

Ответный поединок – 23 февраля на домашней арене днепрян, в словацком Кошице.

Фото СК «Днепр-1».




Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (17.02.23 13:52): Позорище! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпрі різко впала ціна на ранню полуницю (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте