Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся благодійний турнір на честь загиблого від російської ракети тренера з боксу Михайла Кореновського

У Дніпрі відбувся благодійний турнір на честь загиблого від російської ракети тренера з боксу Михайла Кореновського

У суботу, 11 лютого, у Дніпрі відбувся благодійний турнір на честь загиблого від російської ракети тренера з боксу Михайла Кореновського. 150 глядачів вшанували пам'ять тренера хвилиною мовчання. Після відбулось шість яскравих поєдинків. Кожен з них тривав 3 раунди по 2 хвилини.

Змагалися професійні спортсмени та декілька пар аматорських. Серед них — два учні та багато боксерів зі всієї України, які знали Михайла.

Для кожного спортсмена Михайло був як батько. Чоловік давав слушні поради та настанови.

“Так, я тренувався у нього десь три роки. Це гарна людина. Щонайголовніше — коли я зустрічав його, він викликав посмішку та добрі емоції. Це дуже добра та порядна людина. Думаю, що Україні буде не вистачати таких талановитих тренерів та порядних людей”, — поділився Тимур Бриков, керівник спортивного клубу Sikario boxing.

На турнірі була присутня і дружина Михайла Ольга Кореновська. Вона розповіла, що всі діти чоловіка — це її діти. Кожен з них телефонує, запитує, як справи та пропонують свою допомогу.

“Минулий турнір був на згадку про мого чоловіка. І ось один боксер написав мені і каже: “Знаєте, мені сьогодні Михайло Михайлович наснився. Він розповів усі помилки боксу ось саме з цього поєдинку”. Мені було дуже приємно, бо він (чоловік — ред.) мені не сниться. І я кілька разів перечитую ці повідомлення, що мені пишуть.

Другий теж мені пише: “Ось він мені снився, лаяв мене весь сон, що я курю. Все, я точно кину палити”. Тобто це класно. Це приємно. Він завжди був як наставник, як другий батько для його спортсменів. Тому мене переповнює щаслива гордість за мого чоловіка”, — поділилася Олена.

На честь Михайла знімуть документальний фільм. У ньому покажуть, як він починав свою кар’єру в спорті, як до цього йшов, його життя, родину та друзів.

“Тобто це не лише його робота, діяльність, це його життя. Хоча робота – це його життя. Але він мав ще й сім'ю, яку він дуже любив. У нього залишились дві доньки. Він дуже агресивний, брутальний, сильний такий, а додому він приходив і був дуже ніжний, дуже лагідний тато”, — згадує Олена.

Планується, що прем’єра відбудеться 14 березня на День його народження. Також хочуть організувати щорічний турнір в Одесі на честь його загибелі 14 січня.








Gorod.dp.ua на Facebook.


***  (12.02.23 14:58): Дружину Ольга звуть!!!
Як можна писати і навіть не цікавитися що до чого
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті