Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бюджет Дніпропетровщини-2023: на сферу охорони здоров'я заклали 1,3 млрд грн

Бюджет Дніпропетровщини-2023: на сферу охорони здоров'я заклали 1,3 млрд грн

В умовах повномасштабної війни сфера охорони здоров‘я є одним з пріоритетних питань наряду із обороноздатністю, підтримкою військових тощо.

В бюджеті Дніпропетровщини-2023 закладено майже 1,3 млрд грн. на фінансування сфери охорони здоров‘я. Наші медзаклади забезпечені необхідним для надання допомоги жителям області.

Не забуваємо, що ковід нікуди не зник, хоча темпи поширення недугу знизились. Протягом минулого тижня в області зареєстровано 317 випадків захворювання. Це у 18 разів менше минулорічних показників за аналогічний тиждень: тоді на Дніпропетровщині виявили понад 5700 інфікованих.

Із ГРВІ ситуація дещо складніша: маємо понад півтисячі шпиталізованих хворих минулого тижня з 12 тисяч жителів області, які звернулися до медиків з симптомами гострих респіраторних вірусних інфекцій. Втім, на щастя, епідпоріг не перевищено.

Пам‘ятайте про важливість своєчасної вакцинації і бережіть себе.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Город  (01.02.23 17:35): Почему-то сейчас такое внимание ковиду. А другие болезни исчезли. Исчез туберкулез и другие. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті