Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
14:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» начал второй сбор с чемпионом мира в своем составе

СК «Днепр-1» начал второй сбор с чемпионом мира в своем составе

После 3-дневной паузы возобновилась подготовка днепровских футболистов к предстоящей части сезона.

Перед вторым сбором произошли изменения в составе команды. Как и прогнозировал Городской сайт, СК усилил 21-летний бразильский полузащитник Жоан Пеглоу – чемпион мира Ю-17.

А вот число потенциальных новичков из состава «Металлиста» уменьшилось втрое – с 6 до 2.

Об этом и программе второго турецкого сбора рассказывает официальный сайт СК «Днепр-1»:

«Другий збір нашої команди також відбудеться у турецькому Белеку, тільки в іншому готелі – Gloria Sports Arena. Цікаво, що тут перебуває також “Олександрія” – саме з нею спортклубівці мають провести перший весняний матч чемпіонату України.

До табору команди долучився потенційний новачок – бразильський атакувальний гравець Жоан Пеглоу. У своїй кар’єрі він вже має значне досягнення – став чемпіоном світу U17. Наразі йому 21 рік.

Натомість загальна кількість ймовірних новобранців поменшала. З представників «Металіста», що проходили перший збір з «Дніпром-1», залишилися Євген Підлепенець та В’ячеслав Танковський.

Перед початком тренування головний тренер Олександр Кучер закликав працювати на другому зборі з максимальною концентрацією, адже поновлення сезону стає все ближчим. Під час заняття футболісти виконали ігрові вправи і завершили його турніром трьох команд. За підсумком 16-ти міні-матчів найбільше очок здобули “червоні”: Сваток, Пасіч, Танчик, Танковський, Бланко, Гуцуляк.

Що стосується контрольних матчів “Дніпра-1” на зборі, то вони плануються на 29 січня (“Сут’єска” Чорногорія), 2 лютого (“Мура” Словенія), 3 лютого (суперник уточнюється) та 7 лютого (“Ауда” Латвія)».

Фото СК «Днепр-1».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте