Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДраміКомі пройшла незвичайна вистава

|«« «« »» »»|

У ДраміКомі пройшла незвичайна вистава Завдяки підтримці підприємцями Дніпра та Харкова, понад 300 військовослужбовців, медиків, волонтерів змогли безкоштовно подивитися найзнаковішу прем'єру цього сезону, виставу «Всупереч».

Міський сайт вже докладно писав і про підготовку і перший показ цієї вистави, в якій, як у призмі, відображено життя України за місяці Великої війни.

Вистава вже отримала багато захоплених відгуків, її готують до показу в інших містах України, а в перспективі – за кордоном.

На кожному показі цієї вистави зала ДраміКома – переповнена, дістати квитки на неї – проблема.

Тому подвійно важливо, що завдяки новим друзям та партнерам цього театру цю знакову постановку змогли безкоштовно подивитися ті люди, які захищають нашу країну, оперують поранених, забезпечують військових найнеобхіднішим.

  – Під час війни закладам культури важко, як ніколи раніше, – розповів директор – художній керівник театру ДраміКом Сергій Мазаний. – Тому для нас дуже приємним та важливим стало нове партнерство з Українською бізнесовою спільнотою «Board». Підприємці Дніпра та Харкова звернулися до нас із пропозицією про підтримку театру, першим кроком якого став цей соціальний проект. У нас зароджується дружба, яка поєднує культуру та бізнес у скрутний час. Сподіваюся, що вона принесе нові проекти.

Міжнародній бізнес-спільноті «Board» – вже чотири роки. Воно об'єднує понад 1500 підприємців та бізнесменів у шести країнах світу. Головне завдання організації – допомагати один одному вистояти у скрутні часи, вирішувати проблеми часу та розвиватися далі. Одне із стратегічних завдань бізнес-спільноти – підтримка української культури та спорту.

На виставі «Всупереч» побувала ціла група представників бізнес-спільноти з Дніпра та Харкова. Всі гості були вражені глибиною, правдивістю та актуальністю постановки. Як вони вважають, цей драматичний і правдивий спектакль повинен побачити кожний!

  – Під час війни важко всім, – визнає партнер бізнес-спільноти «Board», директор заводу «ХарківХімПром» Олександр Тимофєєв, який побував на цій виставі і був вражений побаченим. – Але культурі та спорту доводиться особливо непросто, оскільки практично всі кошти держава спрямовує на відсіч ворогові. Ці сфери – основа розвитку України у мирному майбутньому. Тому для нас дуже важливо надавати їм підтримку в ім'я нашої Перемоги та мирного майбутнього.

Дев'ять місяців війни по-особливому згуртували підприємців Дніпра та Харкова. І тепер представники Слобожанщини із особливим натхненням прагнуть допомогти установам нашого міста.

  - З другого дня війни ми допомагали харків'янам, які опинилися на передньому краї війни, всім можливим, - згадує про витоки цієї міцної дружби партнер бізнес-спільноти «Board» у Дніпрі Ігор Снітівкер. – Доставляли туди їжу, медикаменти, все необхідне, відкривали шелтери для біженців, робили протитанкові їжаки. Волонтерську роботу з допомоги Харкова було зроблено величезну! А тепер, коли життя в Харкові стало спокійнішим, представники цього прекрасного міста самі виявили ініціативу підтримати ДраміКом як один із найважливіших центрів культури Дніпра. Впевнений, що співпраця із цим театром триватиме.

І це чудові плани!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті