Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» здобув першу виїзну перемогу в Єврокубку 7 Днів

БК «Прометей» здобув першу виїзну перемогу в Єврокубку 7 Днів

Баскетболісти зі Слобожанського під Дніпром на виїзді обіграли словенську «Цедевіта Олімпія» - 94:89.

До цієї гри у «Прометея» у чотирьох матчах Євротурніру було по дві перемоги та поразки. Виїзний успіх із «Олімпією» дозволив нашим землякам значно покращити своє турнірне становище.

Про цю гру БК «Прометей» повідомив:

«З грою у захисті у нашої команди не склалося у стартовій чверті матчу з «Цедевіта Олімпія». А от супернику як раз вдавалися як швидкі атаки з виведенням когось на вільний кидок так і індивідуальні дії.

Коли закінчувалася 16-а хвилина, ефектний прохід Джіана Клавелла нарештi приніс лідерство "Прометею" (31:30), перше в матчі. За рахунку 39:37 на користь словенців фантастичний кидок із наддальньої дистанції через руки суперника (!) вдався Джіану Клавеллу.

Після 15-хвилинної перерви у "червоно-білих" нарешті пішли триочкові кидки. Однак наприкінці чверті "Цедевіта Олімпія" знову нагадала про те, що є "кидковою" командою.

Переможець гри визначився на останніх хвилинах. На окремі добрі слова заслуговує капітан Денис Лукашов. У клатчі він здійснив важливе підбирання на чужому щиті, а також влучив з-за дуги, коли перевага гостей становила лише 2 пункти. Після цього влучання вона збільшилася до 5, такою же її зафіксувала і фінальна сирена (94:89)».

Фото БК "Прометей".








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті