Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині жінку оштрафували за прогули дітей школи

На Дніпропетровщині жінку оштрафували за прогули дітей школи

Жовтневий районний суд Кривого Рогу розглядав справу жінки, котра ухиляється від своїх батьківських обов’язків. Її двоє дітей із початку року не відвідували дистанційне навчання.

За що горе-матір оштрафували. Про це повідомляється на сайт Єдиних реєстрів судових рішень.

Відомо, що з 1 вересня цього навчального року діти віком 9 та 11 років жодного разу не з’явились на дистанційному навчанні. Мати про це ймовірніше за все не знала. Жінку притягли до відповідальності, але прийти на судове засідання вона не схотіла. Згодом горе-мати визнала свою провину й вказала, що її діти дійсно не відвідують «дистанційку» та вона не водить їх на консультації, через поважну причину ‒ в неї немає вільного часу. За словами криворіжанки, їй нецікаве життя власних дітей, де вони гуляють, з ким товаришують та коли повертаються додому.

Зважаючи на таку поведінку жінки, Жовтневий районний суд ухвалив постанову, відповідно до якої жінка має сплатити протягом трьох місяців штраф у розмірі 1 700 гривень. Також вона має відшкодувати й судовий збір – це майже 500 гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел  (23.11.22 09:31): Спасибо любимым властям за судебный сбор. Это очень поможет улучшить материальное положение детей, в также их родителей. Відповісти | З цитатою
123  (21.11.22 14:26): ))) ситуацию выровняли, детям помогли, расходимся... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті