Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі до Дня захисників і захисниць погасили нові марки «Слава ЗСУ»

|«« «« »» »»|

Сьогодні, 14 жовтня, у Дніпрі провели спеціальне погашення поштового блоку «Слава ЗСУ», який присвятили до Дня захисників і захисниць України.

Новий блок став сьомим і продовжив воєнну серію марок. Його автором став дизайнер з Краматорська Антон Хрупін, який виконав блок у графічному стилі. Тираж становитиме 1 мільйон екземплярів.

«Дуже символічно що в цей день, День захисників і захисниць вводиться нова марка з серії “Слава Збройним Силам України”. На цій серії зображені всі роди військ, які на даний час виборюють нашу свободу та незалежність на війні. Ці марки люблять, чекають, ці марки колекціонують», – поділився перший заступник голови Дніпропетровської адміністрації Володимир Орлов.


На аркуші з новими марками можна буде побачити зображення різних підрозділів: Десантно-штурмових військ України, Військово-Морських підрозділів ЗСУ, Сухопутних військ, Сил ТРО, Сил спеціальних операцій ЗСУ, Повітряних Сили України.


«Марки випущені тиражом в один мільйон. Обмежень на купівлю немає. можна придбати де завгодно, скільки завгодно. Ціна однієї марки 8 гривень, всього в комплекті 6 марок», – сказав зам директора Дніпропетровської дирекції Укрпошти Денис Лакізін.


«Я сам військовий, тому такі марки дуже важливо випускати для популяризації та підтримки ЗСУ. Це дуже потрібно як для підростаючого покоління, так і для філателістів», – відмічає співголова Дніпропетровської філії Української асоціації філателістів Дмитро Лисенко.


«Хочеться побажати сил, терпіння. Я не знаю насправді де взяти стільки сил і стільки терпіння. Але хочеться щоб всі поверталися живими, щоб скоріше поверталося мирне небо, і щоб всі сім’ї побачили своїх захисників вдома цілими і неушкодженими і всі були разом», – відзначила дніпрянка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті