Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
11:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский Центр современной культуры уже приняли в Евросоюз

Днепровский Центр современной культуры уже приняли в Евросоюз

DCCC стал членом Европейской сети культурных центров Trans Europe Halles.

Уже три года Днепровский Центр современной культуры (ул. Крутогорный спуск, 21-а) успешно реализует смелые и интересные проекты – в том числе, и международные. Эта работа давно замечена зарубежными партнерами. И вот приятная новость - DCCC стал членом Европейской сети культурных центров Trans Europe Halles.

Об этом в Центре современной культуры рассказали следующее:

«На 94-й конференції у шведському місті Фенгерсфорс нас прийняли до TEH — найстарішої мережі європейських культурних центрів. Вже понад 40 років вона об'єднує низові ініціативи, які перетворюють занедбані будівлі на мистецькі та культурні простори.

Наш шлях до цієї мережі почався у 2018 році з менторської програми TEH Stratup Support Programme. Протягом року разом з експертами TEH наша команда працювала над стратегією та програмою DCCC. Експерти мережі приїжджали до Дніпра, досліджували нашу локацію та допомагали із планом розвитку. Майже 3 роки ми були асоційованим учасником, а тиждень тому нарешті стали повноцінними членами мережі.

Дякуємо нашій команді за невтомну роботу в будь-яких умовах і всім, хто цікавиться подіями та проєктами в DCCC. Ми будемо продовжувати будувати міжнародні зв'язки та робити свій внесок у розвиток української культури!».

Также в ДЦСК сообщили о программе мероприятий на текущую неделю:

«5 жовтня о 18:00 відбудеться Дискусійна програма в DCCC: Яке майбутнє в індустріальних регіонів та мономіст після війни?. Разом з істориком Антоном Лягушею та дослідником корисних копалин Донбасу Михайлом Кулішовим будемо говорити про те, як війна впливає на індустріальні міста та як економічні зміни призведуть до інших трансформацій в цих регіонах. Модеруватиме розмову письменниця та перекладачка Вікторія Наріжна. Реєстрація: https://bit.ly/3ClRIMt.

6 жовтня о 16:30 в рамках програми «Артсвіт дітям. Мистецтво в мені» відбудеться лекція «Реалізація у сфері мистецтва» для підлітків 13-15 років. Викладачки курсу розкажуть про те, як знайти власний мистецький шлях та з чого його починати. Реєстрація: https://bit.ly/3fDUBiH.

6 жовтня о 19:00 покажемо авторські фільми «Жустина» та «Катування рожевим пакунком» Олексія Мінько та Станіслава Мустаєва. Це експериментальне незалежне кіно, яке показує проблемні сторони освіти, а також намагається осмислити російські воєнні злочини через твір Маркіза де Сада. Реєстрація: https://bit.ly/3e7eVbH.

7 жовтня о 19:00 пройде благодійний концерт Potreba Group — одеського проєкту, що поєднує сучасну академічну музику з електронікою. Реєстрація Музичні події в DCCC: Potreba Group: https://bit.ly/3UJcwol.

8 жовтня о 13:00 відбудеться нова зустріч розмовного клубу української. Цього разу будемо говорити про родичів: сімейні стосунки у літературі та народній творчості, пошук власного коріння та побудову генеалогічного дерева. Реєстрація: https://bit.ly/3UVA8WI.

8 жовтня о 15:00 збираємося вже на другій «Ком'юніті кухні», яка буде присвячена темі солі. Разом із кулінарною блогеркою та співзасновницею бренду соусів Holy Shit Pepper Дар'єю Крикуновою ви зможете приготувати солоні лимони та дізнатися більше про історію видобутку солі в Україні. Реєстрацію чекайте вже незабаром.

У вівторок о 16:30 та в суботу о 12:00 проходять заняття для дітей в рамках освітньої програми «Артсвіт дітям. Творчість єднає». Реєстрація: https://bit.ly/3fDi0AE (10-13 років), https://bit.ly/3RupT94 (6-9 років).

З вівторка по суботу 12:00-19:00 в Галерея Артсвіт працює виставка «Як у кіно...», присвячена колективному досвіду воєнного часу. Вхід вільний.

Щосуботи з 10:00 проходять тренінги з домедичної допомоги від команди Дніпро Такмед. Реєструйтесь за посиланням: https://cutt.ly/kDzXwv4.

З вівторка по суботу в артковоркінгу «Шифт» проходять воркшопи для дітей та дорослих.Розклад подій дивіться на сторінці @artcoworking_krm в Інстаграмі».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  З травня у Дніпрі запрацює служба 112 (20)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте