Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині 2 чоловіки обгоріли під час розпалу печей

На Дніпропетровщині 2 чоловіки обгоріли під час розпалу печей

В один день на Дніпропетровщині сталося 2 однакові випадки. Чоловіки хотіли, щоб дрова в печі розгорілися швидше, тож пліснули туди бензин. Результат – опіки.

2 однакові випадки сталося в один день у Верхньодніпровському районі та м. Кам'янське. Про це розповіла завідувачка Кам'янської станції швидкої допомоги Лариса Биданцева.

Перший випадок стався о 04:21 у Верхньодніпровському районі із 44-річним чоловіком. Він отримав опіки правої кисті руки, правого коліна, промежини 2б ступеня, 12%.

Другий інцидент стався о 20:24 у Кам'янському із 46-річним чоловіком. Він отримав опіки обох верхніх кінцівок 2б ступеня, 18%.

На виклики терміново прибули медики швидкої. Вони знеболили чоловіків та госпіталізували обох до Кам'янської лікарні швидкої допомоги.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті