Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За місяць браконьєри знищили рибні запаси України на 20 млн грн: Дніпропетровщина лідирує

За місяць браконьєри знищили рибні запаси України на 20 млн грн: Дніпропетровщина лідирує

Протягом серпня 2022 року рибоохоронці Україні провели 636 рейдів та викрили 1235 порушень. Найбільшу кількість браконьєрів виявлено у Черкаській, Вінницькій та Дніпропетровській областях.

Під час рейдів інспектори вилучили у порушників майже 1,5 тонни незаконно добутої риби та раків, понад тисячу заборонених знарядь лову, затримали 50 транспортних засобів.

Сума збитків, завданих рибному господарству протягом серпня, склала 20,7 млн грн. З них 8,2 млн грн виявлено Одеським рибпатрулем, 4,6 млн грн – Дніпропетровським, 1,5 млн грн – Миколаївським, 1,1 млн грн – Полтавським.

Всього від початку року рибоохоронними патрулями викрито понад 11 тисяч порушень на 106 млн грн збитків, вилучено понад 39 тонн браконьєрської риби та 9,6 тисяч заборонених знарядь лову.

Всім браконьєрам загрожує покарання – від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності, а також сплата значних штрафів за завдану шкоду водним біоресурсам.

Нагадуємо, що у Держрибагентстві функціонує безкоштовна телефонна «гаряча лінія»: 0 (800) 50-52-50. Не залишайтеся байдужими до нашої іхтіофауни та повідомляйте про всі виявлені факти порушень рибоохоронного законодавства!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (14.09.22 17:40): Впечатляющие цифры ! Особенно если учесть оценочную сетку по видам рыб . Миллион легко насчитывается с десятка карасиков .Правда не понятно кто настолько платежеспособен , что бы платить такие штрафы ?Может Коломойский будет сетки ставить ? А вообще то на Озерке лежат на витрине кучи судаков речных , щук , сомиков явно не ставкового разведения .Даже на ценнике написано - карп речной , он чуть дороже ставкового . Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті