Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські гвардійці затримали на блокпостах осіб, які причетні до діяльності проти України

Дніпровські гвардійці затримали на блокпостах осіб, які причетні до діяльності проти України

Ці особи були затримані та передані працівникам профільних правоохоронних органів для подальшого з'ясування обставин.

31 серпня, близько 20 години, на одному з блокпостів Дніпропетровської області нацгвардійці зупинили автомобіль для перевірки. В автомобілі знаходилися 4 особи. Під час поверхового огляду особистих речей, в одному з телефонів було виявлено збережені номери з прізвищами громадян Росії, також у ньому була сім-картка, куплена в окупованому Мелітополі. А в одному з месенджерів виявили листування з невідомим і аудіозапис, в якому він представляється співробітником поліції та запитує деякі персональні дані. На питання куди і навіщо вони прямують, чоловік відповісти не зміг.

Раніше гвардійці зупинили автобус на виїзді із Дніпра. Під час перевірки документів у пасажирів виявилося, що один із чоловіків при собі їх не мав. У процесі поверхневої перевірки у нього виявили паспорт громадянина Росії та банківські картки TINKOFF. У телефоні чоловіка виявили багато номерів російських мобільних операторів, з якими він тісно підтримував зв'язок. При ретельній перевірці встановлено, що громадянин також має знайомих, які беруть участь у бойових діях проти України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті