Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
00:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники Дніпропетровщини отримали бронежилети

Рятувальники Дніпропетровщини отримали бронежилети

150 бронежилетів надала ГО «Львівський Оборонний Кластер».

В організації працюють спеціалісти оборонних підприємств та волонтери. Головна місія – забезпечувати захисників України якісними та перевіреними бронежилетами.

«Ми маємо власне тестування, з дотриманням стандартів ДСТУ 8782. Також виготовляємо й інше тактичне спорядження, розробляємо прилади і засоби для розмінування, проводимо переоснащення цивільних транспортних засобів під військові потреби», – зазначають в організації.

Керівництво Дніпропетровської обласної ради звернулося до ГО «Львівський Оборонний Кластер» з проханням про допомогу в забезпеченні рятувальників Дніпропетровщини засобами захисту.

«Забезпечення ДСНС-ників необхідним захистом – питання пріоритетне. Тож ми почали шукати організації, які могли б нам допомогти у вирішенні проблеми. Громадська організація «Львівський оборонний кластер» відгукнулася на наше прохання. Дуже вдячний їм за надійні бронежилети для наших рятувальників!», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.
В ДСНС Дніпропетровської області кажуть: під час роботи рятувальники можуть потрапити під ворожий обстріл. Тож виконання службових обов’язків без бронежилетів стає неможливим.

«Наші співробітники зараз постійно працюють в умовах високого ризику для життя. На жаль, один рятувальник загинув. Активно продовжуються роботи, пов’язані зі знешкодженням боєприпасів, що залишилися на території Дніпропетровщини ще з радянських часів. Зараз роботи значно побільшало: знищуємо сучасні боєприпаси, які залишаються після обстрілів громад. Тому допомога від обласної ради і благодійників у вигляді бронежилетів – неабияк актуальна», – зазначив начальник ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Андрій Кульбач.
З початку повномасштабного вторгнення російської федерації рятівники Дніпропетровської області здійснили більше 200 виїздів та знешкоджено більше 4 тисяч сучасних боєприпасів.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті