Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні виявили мотоцикл, який розшукує Інтерпол

У Дніпрі патрульні виявили мотоцикл, який розшукує Інтерпол

Вчора на вулиці Далекій патрульний екіпаж зупинив водія мотоциклу BMW R1200GS, що рухався на транспортному засобі разом із пасажиркою без захисних шоломів.

Під час перевірки двоколісного інспектори з'ясували, що номерний знак йому не належить, вказаний транспортний засіб розшукує Інтерпол, а свідоцтво про його реєстрацію, що надав кермувальник, містить ознаки підробки.

На водія патрульні склали постанову за ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу) КУпАП, а також викликали слідчо-оперативну групу та доставили його до відділку поліції для з'ясування усіх обставин.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті