Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
09:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Щодня вулиці Дніпра прибирають 300 робітників та 30 машин спецтехніки

Щодня вулиці Дніпра прибирають 300 робітників та 30 машин спецтехніки

У Дніпрі попри війну щодня проводиться санітарне прибирання міських, прибудинкових територій, автошляхів.

«У місті постійно проводиться санітарне прибирання, зокрема й скошування трави на територіях, які перебувають на балансі обслуговування нашого департаменту. Прибираємо випадкове сміття, механізовано прибираємо і миємо проїжджу частину доріг, видаляємо бур’яни уздовж доріг, обслуговуємо урни. Траву скошуємо вздовж бордюрів, тротуарів, які теж підмітаємо. Уночі за графіком працюють підмітально-прибиральні та мийні машини. Загалом у цих роботах по місту щоденно задіяно близько 300-т робітників та 30-ти одиниць техніки», — розповіла посадовиця міськради Світлана Літвінова.
Водночас начальник дільниці АНД району КП «Жилсервіс-5» Олег Золотаревський зазначив:
«Щоранку з 06:00 починається прибирання прибудинкових територій. Окрім сміття, нині особливу увагу приділяємо скошуванню карантинних рослин. На дільниці АНД району щодня задіяно близько 70-ти прибиральників. Працюємо щодня. Призупиняємо роботу, коли лунають сирени. За таких обставин двірники переходять до укриттів, а з відбоєм тривоги знову відновлюють роботу».




Gorod.dp.ua на Facebook.


Вопрос  (12.08.22 11:45): В чем особенность в процессе уборки территории города и спекуляция войной??? Разве эти люди не получают оплату за свой труд и не были повышены тарифы за квартплату в городе, которая включает в себя и уборку придомовых территорий??? Прямо как в фильме про барона Мюнхгаузена: я каждый день хожу на работу, это не подвиг, но что то героическое в этом есть ¡!!! Открою секрет: в нашем городе почти все трудоспособное население каждый день ходит на работу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті