Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі фіксують порушення правил паркування, авто злісних порушників евакуюють

|«« «« »» »»|

У Дніпрі через велику кількість приватного транспорту та необхідність регулювання трафіку з 1 червня було відновлено роботу платних паркувальних майданчиків у центральній частині міста, за винятком тих, що поблизу зон відпочинку, волонтерських установ, залізничного вокзалу тощо.

Також було відновлено й роботу інспекції з питань контролю за паркуванням, яка фіксує відповідні порушення. Загалом за півтора місяця зареєстрували понад 10 тис. порушень правил паркування.

«Серед найчастіших — зупинка у зоні дії знаку «Зупинка заборонена», на тротуарах, ближче 10 метрів до виїзду з прилеглих територій, а також паркування на перехрестях, пішохідних переходах, зупинках громадського транспорту, у місцях, де унеможливлюється рух іншого транспорту. Подібні порушення підлягають евакуації транспортного засобу.

Усього з 1 червня до 17 липня було евакуйовано 692 автівки, які значно заважали іншим містянам або створювали аварійно-небезпечні ситуації. Значну частину порушень здійснюють водії, які приїхали до міста з інших регіонів — майже 40% від загальної кількості», — розповіла начальниця інспекції з питань контролю за паркуванням міської ради Марія Алейниченко.

Вона також закликала водіїв бути сумлінними, дотримуватися правил дорожнього руху, паркування, щоб у подальшому уникнути штрафних санкцій.

Водночас інспектор з питань контролю за паркуванням Віталій Мельников зазначив:

«Евакуюємо машини, коли вони дійсно загрожують безпеці дорожнього руху, а також створюють значні незручності для пішоходів. Паралельно проводимо і роз’яснювальну роботу серед водіїв, які приїхали до нашого міста з інших областей. Розповідаємо про роботу платних паркувальних майданчиків».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Владимир  (24.09.22 14:10): На Фрунзенском Дементьева 6, кв.218, старуха "Шопокляк" постоянно вызывает парковщиков и рассказывает что у нее под окнами машины с постояно работающими двигателями, уже даже задолбала парковочную службу, вот с неё всё началось
А реально машины поставить негде. А при пенсии даже не маленькой, платная стоянка
750-1000 - это грабеж
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті