Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

260 мільйонів гривень соціальної допомоги виплатили на Дніпропетровщині

260 мільйонів гривень соціальної допомоги виплатили на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині з початку року Фонд соціального страхування виплатив 260 мільйонів гривень соціальної допомоги.

За словами начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Дніпропетровській області Бориса Мазура, наша область є лідером в Україні із соціальних виплат та за часом виплат, бо щомісяця вони приходять у перших та других числах.

«Наразі на обліку фонду перебуває 34 тис. осіб з інвалідністю та близько 1 мільйона застрахованих осіб. З них 200 осіб з інвалідністю першої групи, 1 500 – другої групи та 20 000 – третьої групи.

Таким чином у нашій області також найбільше застрахованих осіб та осіб з інвалідністю. Крім цього, за лікарняними листами ми виплатили близько 160 мільйонів гривень. Але в нас дійсно є затримки з виплатами лікарняних на місяць-два, але ми робимо все, аби такої заборгованості не було», – зазначив Борис Мазур.

Він також додав:
«Наразі навіть у такий важкий період для нашої країни Фонд соціального страхування з 14 червня відкрив форму реабілітації для застрахованих осіб та санаторно-курортне лікування у наших базових санаторіях. Цими послугами можуть скористатись як особи з інвалідністю, так і застраховані особи».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Куку  (14.07.22 15:26): Та конечно, все у вас в огнях, как вас послушать, все вы "делаете".
Только вот центр занятости снимает массово людей с учёта чтобы не выплачивать даже те копейки "помощи", так внаглую и говорят в глаза. Вынуждают - "нет вакансий вообще, снимайтесь".
Что раньше что сейчас - никакого толку и тем более помощи в трудной ситуации от этой "организации", горите в аду, "центр занятости" так называемый!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті