Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
08:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре показали будущее наших железных дорог

|«« «« »» »»|

В перспективы развития этого вида транспорта заглянули участники Днепропетровского областного конкурса юных техников и дизайнеров «Эпоха железной дороги».

Кто знает, какие из представленных на конкурсе смелых и интересных идей будут реализованы в перспективе… Главное, чтобы Украина быстрее победила рашистов и в нашей стране наступил долгожданный мир!

А организаторы этого конкурса, Днепропетровский областной центр научно-технического творчества и информационных технологий учащейся молодежи, сообщают о его итогах следующее:

«Діти - не лише наше майбутнє, це сьогодення, що наповнює нас, надихає та захоплює. Всю свою творчість і любов до України наші діти втілюють у своїх виробах для обласного творчого конкурсу юних дизайнерів “Епоха залізниці”, тема якого досить актуальна у теперішній час.

До конкурсу долучилися вихованці закладів позашкільної освіти міст Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського, Нікополя, Павлограда, Покрова, Марганця, Дніпровського, Новомосковського районів.

Залізниця – один з найдешевших та найзручніших видів транспорту. Уродовж 200 років, залізничний транспорт постійно вдосконалювався відповідно до вимог часу. Багато цікавих історичних фактів знайшли вихованці, готуючи свої дизайнерські проекти. Вражає вибір тематик виконаних робіт: технічні відкриття, архітектура залізничних вокзалів, потяг-готель, рекламний потяг, паровози, тепловози, електровози, сучасні надшвидкісні потяги, товарні та пасажирські перевезення, поїзди на повітряній подушці, іграшкові дитячі залізниці, аксесуари, що використовуються під час перевезень, меблі для дитячої кімнати, стилізовані під залізницю.

Також учасники конкурсу зробили крок у майбутнє, запропонувавши нові власні ідеї: пропозиції щодо заміни застарілих громіздких та незручних приміських потягів на більш мобільніші сучасні, магнітоплан, хітон, автопотяг, локомобіль, турбо-потяг, атомний локомотив – цікаві, нестандартні проекти, у яких закладено технічні рішення, пов’язані з економічною ефективністю та використанням екологічних джерел енергії.

Деякі експонати мають діючі функції.

Епоха залізниці - це неймовірний період історії людства, з появою якої відразу стало зрозуміло, що прогрес буде рухатися невпинно швидко як і генеруватимуться нові ідеї. Конкурс надав можливість це відчути.

Дякуємо всім дітям та керівникам за участь і бажаємо незмінного творчого натхнення!».

Фото ДОЦНТТИТУМ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Судья Дред  (13.07.22 13:46): Хоспади... (как тут рука+лицо?)
Безумный Макс, КТМ 71-630, Назад в будущее, Паровозик из Ромашково...
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте